Deletedmom_116 Tam deprem haberleri izlerken bı Catirdama sesiyle sallandik🥺Ses geldi yer sallandı kafamı bı kaldırdım avizee Salaniyo oğlum karnımı yirtcak sanki öyle vuruyo😥😥 Allah bütün Kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun 🥺❤️
usenmedimyaptimbirvelet Deletedmom_116 ufak bir sallantıda bile ne kadar korktuk rabbim diğer illerdeki insanların yardımcısı olsun üzülmekten mahvoldum
Nutelllaa Deletedmom_116 Ankara golbasindayim hala sallanıyor .ben bu kadar sallanmaya korktuysam asil deprem bölgesindekiler napacaklar .Allah yardımcısı olsun herkesin .
Sibelemreemre Deletedmom_116 biz arabaya indik çok rahatsizim yatıyordum yatağım sağ sol yaptı çok korktum oturdugumuz ev 10 katlı biz 5 ci kattayiz hemen dışarı ciktik
FatmaAselinAnnesi_60 Deletedmom_116 amin inşallah Allah yar ve yardımcımız olsun bu gidişatımız hiç iyi değil Allah sonumuzu hayr eylesin 😔😔
Deletedmom_116 usenmedimyaptimbirvelet benimde halen elim ayağım titriyo hele o sabi bebek cocukladi gördükçe 🥺Allah bütün Kardeşlerimizin yardımcısı olsun . Ama bizimki de pek küçük degildi bence
Deletedmom_116 Sibelemreemre Cok dikkatli olun 🥺bizim ev müstakil ve yeni bina ona rağmen çok kötü sallandı🥺
Deletedmom_116 FatmaAselinAnnesi_60 ewet hiç değil Ama bunun sebebi aslında Bellli İnsanlarımız çok spaitti ahlaksizlasti … TABİ ELESTİRİCLER GELİR AMA her yaşanan felakatin Kur’an’ı Kerim’de açıklaması mutlaka var . Allah Yardımcımız olsun
FatmaAselinAnnesi_60 Deletedmom_116 bizler kendimize gelmemiz lazım tecavüzcüler çoğaldı erkekler kadın kılığın da çocuklara istismar ediliyor hepimiz kendi nefsimizi düşündük Aslında bunlar kıyamet alametleri bu hastalıklar ve depremler de dahil Allahım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bizleri affetsin bizlere Yardım etsin çok zor bu soğukta 🤲😔
Deletedmom_116 FatmaAselinAnnesi_60 Ewet daha neler neler… KURNAİ KERİM YAKİLİYO KİMSE TEPKİ VEREMİYO falan neyse çok detay var . Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🥺🥺
Ayseas1 FatmaAselinAnnesi_60 diğer ülkelerde bu saydıklarınız ulu orta yasaksız yaşanan şeyler bununla alakalı olsaydı oralar alt üst olmaz mıydı ?
TTtutku Deletedmom_116 konyalıyım evet 3.tekrar bekleniyor lütfen sizde ailenizle aynı odada kalın valiz hazırlayın hatta kazak mont giyilmiş şekilde bekleyin lütfen ayakkabılarınkz dahi elinizde olsun
Deletedmom_116 TTtutku Cok kötüydü Allah yardımcımız olsun Evd etekim 🥺Evimiz şükür kat değil yoksa Evde duramazdim bu karda kışta . Allah’ım yardimcimiz olsun çatır çatır sesler zaten bittirdi beni 🥺🥺
Alimenur Deletedmom_116 bende hissettiö çok kötüydüm korktum direk kayınvalidem yakın olunca eltime geldik korkudan
FatmaAselinAnnesi_60 Deletedmom_116 peygamber efendimizin zamanında da olmuş deprem hatta 7.4 ayette bile yazıyor deprem ile ilgili Allah sonumuzu hayır etsin
Deletedmom_116 Alimenur Bilmiyorum zamanı falan bilinemez ki bilinse eğer gece bu hale gelmezdik 😥Ama TV de uzmanlar öyle söylüyorlar nasıl gidişatı olur bilmiyorum