35+2 de yani dün sabah saatlerinden beri hafif regl ağrılarım vardı ama hep yorgunluğa vurdum misafir ağırlamıştım diye ama akşam saatlerinde nişan geldi doktorumla konuştum hemen nst çektirilmesi lazım dedi. Akşam alttan muayene edildi 1cm açıklık var ama bebeğin kafasını hissettim bebek çok aşağıda dedi ebe, nst çekindik benim de bebeğin de sancıları var sancılar 90-100 arasıymış. Hemen serum takıldı. Serum bitti bir kez daha nst takıldı ama yine de bende de bebekte de sancı devam ediyor. Müşahedeye aldılar tekrar serum verildi fitil verildi sabaha kadar iki üç kez daha nst çekildi. En sonkinde artık bebeğin sancıları durdu ama benim hafif sancılarım ve çatı kemiklerimde kırılırcasına ağrım devam ediyor. Yürüyemiyorum ağrıdan, bebek her an çıkacakmış gibi bir his var karnım iyice aşağı düştü inanılmaz ağırlık var genital bölgemde bacaklarımı kapatmayı geçtim birbirine yaklaştıramıyorum bile. Tekrar serum takıldı iğne yapıldı. Bu akşam da gözetim altındayız.
Doktorumla konuştuk az önce, korkulacak haftalar değil dedi korkma dedi. Yarına kadar ağrın geçerse eve gönderip yatakta yatmanı cuma gnü gelmeni isteyeceğim dedi, eğer geçmezse doğuma alacak.
Kızlar dua edin nolur, gelecekse bile sağlıkla gelsin. Kucağıma gelsin, küvöze girmesin. Stres yapmamaya çalıştım ama doğum ihtimali çok korkutuyor. Nolur dua edin bana 🥺