Beauty Merhaba ilk kez gideceğim kadın doğum uzmanı öneriniz var mı? İlk gebeliğim biraz tedirginimde iyi ilgilenen bir doktor olsun istiyorum. Tavsiyeniz varsa memnun olurum🥰
Sevvl Beauty asiye hanıma gittim bende öneri üzerine ilk muayene evet çok iyiydi çok anlayışlı vs ama kontrol muayenesi öyle yalandan iki baktı iyi dedi illa pata vermek gerekiyor yanı daha da gitmeyeceğim🥰
Zynec25 9590 merhaba öncelikle evladınızı hayırla sağlıkla kucağınıza alın 🤲🏻🥰 Bende Derya kanzagül de doğum düşünüyorum,1 ay sonra muayeneye gideceğim, muayene ücreti ve normal doğum ücreti güncel fiyatı ne kadar bilginiz var mı?
Beauty Ulkuatly bende muhabbet hanıma gittim iki gün önce sakin ve güleryüzlü bir kadın evet ama sanki beni çok tatmin etmedi ilgili değildi
busrabrbr Beauty ben de kendisine gittim 2 kere en son dün gittim sesini duyamıyorum yaaa resmen konuşurken 😂 okadar sakin biri 😂
Esraaaaacun Bende Derya hanıma gidiyorum SSK muane ücreti 600₺ kızlar . Ama gerçekten çok anlayışlı ve çok güzel anlatıyor ben bundan önce Alev hanıma gitmiştim hiç memnun kalmadım açıklayıcı değil kafanızda bir soru işareti kalıyor bu benim düşüncem Derya hanıma gittikten sonra iyi bir tercih yaptığımı daha iyi anlıyorum .