esmerella37 memnunmusunuz kzlar benm saclarım cok bakımsız duruyo fayda edermi uzamasına da yardımcı oluyor mus memnun kalan varmı ?
ardenmoms esmerella37 bende kullanıyorum azda olsa yardımcı oldu uzamasına ama anlattıkları kadar bir şey yok.
minik_koala_ve_annesi esmerella37 rofleli saclar icin olan turkuaz pembe renk olani kullandim.guzel besliyor
Simya esmerella37 ben kullanıyorum cok memnumum , şampuan olarak da yine urbanın mor kutulu biotin icerikli olan bi şampuanı var onu kullanıyorm
Kalbiimde2can Benim komsum almis gecenlerde istanbula gitti gezmeye biz yurtdisinda yasiyoruz okadar memnun ki bende almak istiyorumm ama yurtdisina hic bi yerde kargo olmuyor dimi?
esmerella37 Kalbiimde2can ya herkezin bunye bi degil benm arkadasım kullanıyo sacları kesiyo gene benmkine yetişiyor 1 aya megersem bnu kullanıyormus 😂 bende aldm bakalım kullanıcam nasıl biseymis bu
Kalbiimde2can esmerella37 Sen dene bakalim sende nasil olcak bildir ama mutlaka😂 benim zaten bu ara alabilme imkanim yok yurtdisindan siparis veremiyorum anca yazin annem dogumuma gelirken getirebilir🙈
Kalbiimde2can esmerella37 Oyyy sagol canim düsünen yeter 😍 Yok canim ya kargo ürünün kendisinden cok tutuyor hic degmiyor o yüzden gercekten iyiyse anneme aldircam baya bi toplu halde getircek hep o sekil yapiyorum trdeki ürün burda olmayinca🤭
esmerella37 Simya evet sampuanı bendede var onu kullanıyordm smdi bunuda aldım bakalım saclarm cok dokuluyor acaba nasıl kullanıyorsnz yani hergun mu suryorsnz
Sellmaseellma esmerella37 ben kullanıyorum çok memnunum dökülmelerimi baya azalttı uzamasında da yardımcı oldu
esmerella37 Sellmaseellma ne guzl insallah bendede fayda eder saclarım cok dokuluyor nasıl kullanıyorsnz acaba kac gumde uyguluyorsnz
Sellmaseellma esmerella37 inşallah faydası olur sendede her duş sonrası nemli saç diplerime sıkıyorum her yere ellerimle yediriyorum o kadar
Simya esmerella37 ben 2 günde bir duş aldıgım icin duştan sonra 2 günde bir saç diplerime sıkıyorm bu kafeinli gri kutulu toniği diyorsunuz değilmi dökülmeye karşı olan