ecemila 8 aylık hamileyim enkazdan çıkar çıkmaz tuvalet ihtiyacımı giderdim ama ilk defa bu kadar fazla ve uzun sürdü bebek çok hareketli suyum my geldi bilmiyorum kimseye ulaşamıyorum lütfen cevap verin korkuyorum
berceste5155 ecemila şu an da sızıntı falan var mı imkanınız varsa bir hastaneye gidin daha fazla beklemeyin
Summerwine ecemila çok geçmiş olsun öncelikle.Hemen bir hastaneye gidin,ya da sağlık ekipleri varsa etrafımızda onlara danışın.Buyuk bir olay atlattiniz gelmiş olabilir
ecemila berceste5155 hastaneler yıkılmış burda gidecek araç yok idrar mı korkudan suyum my bilmiyorum ilk hamileliğim
berceste5155 ecemila anlıyorum canım allah yardımcımız olsun tuvaletini yaparken hiç tutmaya çalıştınmı tutmaya çalıştığın halde aktıysa suyun gelmiştir. Bir de sızıntı var öı diye takipte kal.
Summerwine ecemila anladım canım ne kadar yapabilirsin bilmiyorum ama sakin kalmaya çalış.Tecrubeli arkadaşlarım seni daha iyi bilgilendirir.Tekrardan çok geçmiş olsun
ecemila Denizahsen story DNL23 berceste5155 Arzu3434 Summerwine Çok teşekkür ederim bilgi veren herkese ambulansla müdahale edildi enkazda darbe almışım bebek kasılmış Mersin’e sevk edildim şu an durumum iyi bebek henüz doğmadı müdahale altındaym Rabbim yardımcımz olsun
story ecemila hastaneye gitmeniz o ortamda mümkün olmayabilir öncelikle Allah yar ve yardımcınız olsun çevrenizde sağlık ekipleri var mı ? Varsa ilk etapta onlarla irtibata geçin sizinki öncelikli ve acil bir durum bunu belirtin belki çevre ilçelerdeki hastanelere sevk edebilirler.
DNL23 ecemila çok çok geçmiş olsun panik yapmayın endişelenmeyin suyunuz gelse bile hemen doğum gerçekleşmiyor kaçıncı haftadasınız
Arzu3434 Kuzum sakin ol su gelse hissedersin kendini takip et bacağından akan sızıntı su var mı yoksa korkma
Sanie ecemila Büyük gecmish olsun canm tüm depremzedelere. Iyi olmanıza sevindim. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle herzaman. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah hayırlsıyla kucağına al canm benim. 🤲🙏💖💖💕
story ecemila kontrol altında emin ellerdesiniz çok şükür hiç telaşlanmayın. Allah’ın izniyle bebeğinizi de kucağınıza alacaksınızdır inşallah 🤲🏻