momyy__ Kızlar çok fena hissettik öldüm öldüm dirildim Rabbim birdaha yaşatmasin 3. Kattan kendimizi zar zor dışarıya attık
Bellabells momyy__ camiler taziye evleri spor salonları barınmak için yer sağlıyor diye duydum.çevrede varsa bir bakın
momyy__ Denizahsen teşekkür ederim evlere girmeyin dendiği halde mecburen girdik hava buz gibi oğlum daha 7 aylık rabbim şu minik çocukların hatrina acısın bize 10 dan fazla artçı sarsıntı yaşadık içerde
Slma_aygn momyy__ Rabbim yar ve yardımcınız olsun barınma alanları yok mu evleriniz yerinde güvenli alanlarda kalsanız en azından bugün ve gece için Rabbim melek kuzularımız ve yaşlılarımız hürmetine merhamet etsin cümle ümmete
Denizahsen momyy__ Allah merhametini esirgemesin. Ben yurtdışındayım eşimin ailesi deprem bölgesinde içim içimi yiyor dua etmekten başka bir şey de gelmiyor elden. Rabbim yardımcınız olsun 🤲🏻
momyy__ Slma_aygn Aminnnn canım parklara gidin diyolar park buz gibi bebeğimi bebek arabasina koyuyorum durmuyo saat 4 den 8 e kadar disardaydik bende hamileyim donduk resmen
momyy__ Bellabells yine kapalı alan canım ne fark ediyor ki annemler giriş katta oraya geldim bakalım bu gece olmaz inşallah