Carpedym Herkese günaydın kızlar bugün hastaneye gittim doktorun direk ultrasona baktı çok küçük Bi nokta görüyorum yüzde yüz var diyemem dedi 3 mm falandı kan verdim kan sonuçlarına göre belli olucak 🙏🧿 inşallah bebeğim benimle dir
yenibirannis Carpedym hep öyle diyolar kuzum daha yeni seninde belli 2 hafta sonra cagrir progesteron hormonuna mutlaka baktır iç gebelikmi dış gebelikmi belli oluyor🙏🥰🥲 hadi hayrlisi sonuç ne zmn cikck
Carpedym HOME benim adet günü belli olmuştu çizgi sonra gün geçtikçe daha koyulaştı sayfamda paylaştım bakabilirsin 🙂
HOME Carpedym aaaaa evet gördüm canım hayırlı olsun inşallah darısı bizlere olsun 🤗 3 gün sonra adet olmazsam o gün bende yaparım ya. Hangi marka test aldın canım
HOME Carpedym iki tane aldım bu sabah bende birini kullandım diğerini adet günü yapıcam. Adetten önce kan versem belli olur mu acaba canım
GozdeGunduzz @Carpedym ben de 1 hafta geciktim dün test yaptım çift çizgiydi. Bugün kan ve idrar tahlili verdim aile hekimine yarın çıkacak sonuç. Önümüzdeki hafta içinde randevu aldım çok heyecanlıyım
HOME GozdeGunduzz stres yaptın mı canım hiç olcak mı olmucak mı diye acaba diyorum benim ondan mı tutmuyor
8143 Buda benim akşam yapmstim test hayalet gibiydi çizgi sabah baktım bu şekildeydi ümitlenmek istemiyorum bat 8