Banicicek 9+5 haftalık hamileyim bugün doktor kalp atışı yok kan yolu izlenmiyor dedi baska doktora da gozukeyiimmi çünkü ne kanamam var ne başka bi sıkıntı
Msalbyrk Banicicek tabi böyle kararlari tek bir doktorn lafyla almayn bnce... bi iki dktor daha ayni şeyi derse o zmn karar alın
Dilanburak Banicicek canım normal bişey değil bence ama yine de geç döllenmiş olabilir git başka bir doktora hayırlısı olsun canım
Banicicek Muhammedamine 7 haftalikken iki kere duyduk bütün tahlillerim temiz hic bi sıkıntım yok sadcee 4 gündür ishalim cok agladim gozlerim sisti dunyam basima yikildi
Banicicek Muhammedamine 7 haftalikken iki kere duyduk bütün tahlillerim temiz hic bi sıkıntım yok sadcee 4 gündür ishalim cok agladim gozlerim sisti dunyam basima yikildi
Banicicek Msalbyrk özel doktor ultrasonda iki defa bakti ama hic bi sıkıntım yok kanamam yok sadece ishalim 4 gundur
Muhammedamine Banicicek kalbi durmuş mu dedi ? Mutlaka başla bir doktora görünmelisin canım sanada zarar gelebilir . Rabbim yardımcın olsun İnşallah hakkında hayırlsı neyse o olsun üzülme
Banicicek Muhammedamine kalp atışı durmus demedi kalp atışı yok dedi ultrasonda bebek cok guzel gozukuyordu halbuki kan yolu izlenmedi dedi