Dnznsa Adana Seyhan dağlıoğlu mahallesi den eşimin isteği üzerine bütün mahalle komple 3 tır gönderdik 3 tır daha hazırlanıyor eşim dağıtmaya gitiler Hatay İskenderun’da şuan dağıtıyorlar bütün herkes şoktaydı Adana sayfasından adana dağlıoğlu kardeşlik tırları diye Hatay İskenderun’da olan arkadaşlarım çadırların orda dağatım yapıyorlar bilginize
minipanda Eşyalarimızı evimizi aracimizi kaybettik ,enkazdan sag ciktik,hamileyim bebegimin sag olup oldgnu bilmiyoruz hastane yok doktor yok ilaç yok ,yemek yok kimsemz yok
Mutluemos minipanda Rabbim ümmeti Muhammed Mustafanin yardımcısı olsun kardeşim üzülme çok üzgünüm çok gelmiyor elimizden birsey gelmiyor dua ediyoruz gönderebilirlerimizi gönderdik çok üzgünüm Rabbim yar ve yardımcınız olsun dua edin umudunuzu kaybetmeyin lütfen duamız sizinle
Dnznsa minipanda canım Allah yardımcınız olsun inşallah rabbim sizi korusun inşallah biz elimizden geleni yapıyoruz burda Hatay İskenderun’a 3 tır gönderildi siz nerdesiniz
Rozmari minipanda hangi şehirdesiniz sosyal medyada kadın doğum doktorları paylaşım yapıyor Maraş ve Adıyaman için gördüm doğum yaptırdıklarını
Mutluemos Dnznsa geçen posta yazdığınızı gördüm Rabbim eşinizin kardeşlerinizin vesile olan herkesin işini gücünü rast getirsin birini bin etsin gözüne yaş ayağına taş değdirmesin Rabbim onları kazadan beladan muhafaza etsin elimizden birsey gelmiyor çok üzgünüz dua ediyoruz ağlayıp duruyoruz Rabbim gönderenlerden razı olsun göndermek isteyene gönderme fırsatı versin
Ysnrn AnneyimmBen dualarımız sizlerle 🙏🏻 tekrar bişeye ihtiyacınız olursa her zaman elimizden geleni yaparız Allah yardımcınız olsun 🙏🏻
Mucize_mm Canom evlere giremiyoruz ki korkudan hala sallantilar oluyor birde hamileligimden ötürü tedirgin oluyorum evin önünden geçince bile.. Boş bir arazide araçta kalıyoruz hala ve cok zor geçiyor
Mutluemos tubimom Allahim sana çok şükür bende kuzenime ulaştım Adıyaman da evleri yıkılmış düşük yapmış yardıma ihtiyacı var sağ olduğu için çok sevindik ama yardım edemiyoruz
tubimom Mutluemos Canı sağ ya kuzeninizn çok şükür yine olur bebeği Allah yine verir inşallah bizde bı sağ haberini alalım Allah’ın izniyle
Kbrairem Gaziantepte durumda okadar icler açısı ki gece uykumuzda yakalanmak uykudan oyle uyanmak sadece ölümü bekleme ve karnindaki yavruna kavusamamak korkusu okadar kotu bir his ki hala sokaklar da ac sususz bekliyoruz rabbim biran once kurtarsin bizi bu felaketteen yar ve yardimcisi olsun milletimizin
Pamuk_02 Valla ben Adıyaman da hisettim çok kötü bir durum hep ölü kimse yardım etmiyor insanlar bağırıyor göçük altında ama yardım eden kimse yok
Mutluemos Pamuk_02 günler sonra kuzenimle konuştum yeni düşük yapmış depremden önce ne ped var nede ayağında ayakkabısı çok üşür o elimden birsey gelmiyor gelmiyor yaşadığına sevindik ama gelmiyor oturdum ağlıyorum
Pamuk_02 Mutluemos valla herkes berbat durumda reziliz yani anlayacaginiz Allah yardımcımız olsun inşallah
Mutluemos Pamuk_02 Allah ümmeti Muhammed Mustafanin yardımcısı olsun inşallah ya Rab sen tez vakitte bizi selamete çıkar sizin yeriniz iyi mi durduğunuz yer sağlam mi nasılsınız