seymaatk13 elifcicek_07 Sen ilk önce kendi kafana bak ondan sonra konuş Allah sizin gibilere hidayet versin olayı anlamakta güçlük çekiyorsunuz yazıkkkk…
Yarenkrblt Biz o bolgedeyiz duygularimi dusuncelerimi ifade edemiyorum hersey o kadar kotu ve herkes o kadar caresiz ki 😥
butterfly35 EymeninAnnesi__ haklısınız 🥺 inşaAllah her şey eskisinden de güzel olacak Allah’ım yardımcınız olsun 🤲🏻
butterfly35 Mavidunyamm bekleyen çok kişi var çok.. seferler hep dolu bazı pistlerden dolayı da bilerek uçuşa kapanmıştı 😞 sosyal medyada uçuşların doluluğu dönüyor ama bununla ilgili yeni bir bilgi göremedim muhtemelen ek sefer yapmıyorlar.
Mucize_mm mminiginannesi10 bizde gaziantepteyiz 30 haftalik ikiz bebisler bekliyorum yasadigim en kötü iki günü geçiriyorum hem tedirgin olmak istemiyorum minnoslarım hissetmesin diye hemde dayanamıyorum :( erken dogum riskimde bulunuyor cok korkuyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun ne kalacak yer var ne yiyecek içecek hava zaten buz gibi ama halimize hamd olsun enkaz altında kalanlar dahada zor durumdalar suan :( umarım sag saglim herkes çıkabilir
Esraesra08 abcd-16 deprem vergileri depremden sonra evi hasar gören insanlara yeni bir ev sağlamak amaçlı alınıyor ki zaten devlet ona bakmıyor her kim açıkta kalırsa devlet yeni ev yapıp veriyor o deprem vergisi de senede 250tl yi geçmiyor biz en son 100 tl ye yaptırmıştık allah devlete zeval vermesin.. bu hırsızlar mütehaitler malesef ve iş belediyede bitiyor belediyeler kendi kafalarına göre rüşvet alıp onay veriyor denetim yok adam akıllı ve sonucları malesef çok agır oluyor
abcd-16 Esraesra08 İmar barışını belediyeler yaptırmadı saçma sapan müteahhitlere denetimsiz yapı izninide millet vermedi. Ayrıca deprem vergisi diye bir vergi yok hanımefendi özel iletişim vergisi adı altında her ay %25 vergi veriyoruz. Ayrıca dask yaptırmadıysanız kimse size ev yapmaz devlet evde vermez.
AycinGozuacik Didemdidemm  sgk lar özel tanımlama yaptı afet bölgelerine eczaneler tc vererek 484 koduyla eczaneler reçete girebiliyor tüm ilaçlarınızı alabilirsiniz umarım eğer bir eczane bulabilirseniz… rabbim hepinize dayanma gücü versin…
Didemdidemm AycinGozuacik Malatya’da binalar eczaneler marketler adan z ye herşey yıkıldı dua etmekten başka çaremiz yok
1234__ abcd-16 veriyor elazıg depreminde tam hasarlı raporu verilen evlerin hepsi sıfırdan yapılıp teslim edildi
Esraesra08 abcd-16 dasktan bahsediyorum bende vergi derken.. dask ı olan olmayan her kim bu tür afetlerden zarar gördüyse devlet her şekilde yanında buna emin olabilirsiniz bizzat şahit oldum ayrıca şu da var dask ı da bi zahmet yaptırı verin Ne olur ne olmaz olurda hükümet değişir başka başka kanunlar gelir vs her şeyden vergi alınıyor ayrıca bu dünyanın her yerinde var sorguladığım şey bu tür sıkıntılı yapılara sebep olan insanlar cezalandırılmalılar…umarım şu saatten sonra daha farklı işler bu tür şeyler
Mutluemos MiniginAnnesiii_ cümlemizin Rabbim bizi tez zamanda selamete çıkarsın ümmeti Muhammed Mustafaya yardım eylesin
Sabina_p32 laviniamom01 cannnn ablam😰😓😓Bu durduk yere neydi bawiniza gelen hala deprem varmi? Oralarda dvam ediyormu?
laviniamom01 Sabina_p32 deprem henüz hissetmiyoruz ama düne kadar çok kötüydü her dakika sallandık birden böyle bir şey başıma geldi
Didemdidemm Mutluemos Allah kabul etsin inşallah dualarınızda bizi de eksik etmeyin Rabbim beterinden korusun
Mutluemos 1234__ henüz bizim ki teslim bile olmadı nice insan konteyner da kalacak konteyner sorunları lavabo sıkıntı fareler çok yazın sıcak kış soğuk ….. Biz yaşadık Rabbim düşmanıma yaşatmasın hem psikolojik hem de maddi olarak toparlanmalari çok zaman alacak
Edasahiin KLORAKHANIM 1 hafta önce bugün babamı kaybettim.Yıkandı,kefenledi tüm sevenleriyle cenazesini yaptık. Şu an bu haberleri görünce kendi acımı unuttum. Kefensiz,paramparça,kanlar içinde ölüm. Allah ölümün bile hayırlısını versin inşallah.
KLORAKHANIM Edasahiin aminnnnn, cidden tertemiz kefen giymek hepimize nasip olsun yerinde ve vaktinde 🙏 sizlerin de başı sagolsun . Rabbimin sevdigi kulu olsun insallah 🤍
Mutluemos Edasahiin Allah rahmet eylesin babanıza mekanı cennet kabri nur olsun aciniz çok taze Allah yar ve yardımcınız olsun Amin amin Rabbim ölümün bile hayırlısını versin