Aiteh Kizlar emziriyorum ayni zamanda regl olmuyorum kizim 5 yina 2 3 gundur girdi aksam bi midem filan bulandi bir qarip oldum sabah gest yaptim çooook silik bisey var. Ola bilirmi yaa gebelik oyle hamile kalan varmi ?
Ebrualparslan1 Aiteh benim oğlum 3 aylikken kaldım doğumdan sonra hic regl olmadim bende korunmamiza ragmen hamile kaldım şuan oğlum 1 yaşına giricek 5 gün sonra 37+4 haftalık hamileyim
Rwerdst Aiteh ben 4 aylıkken annem hamile kalmış 😃 o da böyle anlamış valla 😅 bir git beta ver istersen. Allah yardımcın olsun ❤️ hayırlısı olsun ❤️
Aiteh mommyily hali bilmek degilde oyle olan oldumu diye soruyom aslinda resimde cizgi gozukmuyor.o yuzden atamadim
JaleTogrul Aiteh benim oglumda 4 ayini tamamladi, 5e gectik bugun.. dun test yaptim, korunmamiza ragmen hamileyim🤭 bebegim cok kucuk nolucak nasil olucak hic bir fikrim yok ama tabii ki aldirmayacagim.. Allah boyle olmasini istemis sonucta 🙏
Aiteh JaleTogrul yaa benimde kizim aynen yaa ama henuz bende cok silik gozukuyor tam emin degilim resimde gozukmuyor atardim buraya. Ama doktoruma soyledim iste ola bilir diye cok kizdi.riskli gebelik olur dedi cok sik kontrol gerek olursa dedi 😔
JaleTogrul Aiteh sende azerisen deyesen cann.. men hele hekime getmemisem cox balacadi deye gozleyirem biraz boyusun gedim urek doyuntulerinede baxim .. hemde oglum muselman etmisik tezelikce ona basim qarisiqdi.. sen ne etdin hekime getdin? ne etmeyi dusunursen?🥰
Aiteh JaleTogrul selem Aleykum yox cox sukur hamile deyilmisem. Ama olsaydi da aldirmazdim. Spiral isteyirem qoydurum ama bu aralar biraz sixintilidir. Veziyet. Ama isteyirem aybasi olmami gozleyirem. Mubarekdi oglunuzda menimde oglum 2 yasi tamam olacaq 2 ay sonra. Bizde aparib sunnet etdireceyik inse Allah