Anele Merhaba kizlar hamileligin 2 ayinda aşiri bel ve karin agrisi cekiyorum özeliklede sabahlar korkuyorum normalmidir bilmiyorum
beyzacmvrc Anele normal adet olurmuş gibi bir kasik agriis ve bel agrisi oluyor hatta her ay regl zamanım gelince hala adet olcakmis gibi agrilarm ve baş ağrım başlıyor Vücut her ay adet görmeye alışmış şimdi de kendini hamileliğe adapte etmeye çalışıyor cok normal yani
nur34_ Anele valla kuzum bel agrisi hic yasamadim ilk zamanlar ama karin agrisi adet olmus gibi cok agriyordu bide sisip geri inmistim doktora sordugmda gaz siskinligi oluyo cok norml demisti 🤭
Mine9166 Benzer şeyler yaşıyorum 7 haftalığız bugünde kasık ağrım var. Karın ağrısının gaz sancısı olduğunu düşünüyorum. Ben normal olduğunu düşünüyorum.
Mine9166 yslnrsh bulantı bende de yok kanama olmadığı sürece korkmuyorum. Sadece göğüste hassasiyet var.
Annecim58 yslnrsh canım rahim büyüdüğü için kasık ağrısı adet ağrısına benzer ağrılar normaldir telaş yapmayın. Şiddetli geçmeyen ağrı üzerine leke veya kanmaniz olursa beklemeyin onun dışında ki ağrılar yeni oldugunuz için normaldr,Merak etmeyin
Sultangonull Benim de ilk haftalar bel ve karın ağrım olmuştu beş ağrısı dehşeti. Zamanla geçiyor şuan 21 haftalığız
beyzacmvrc Sultangonull hayırlı haberler alırısnz inşaallah benimde Çarşamba günü Ama iptal ediliyor randevular devlette mi sizin? Hastanenin randevularının geneli iptal edilmiş depremden ötürü Ama özelde olacaksa iptal olmayabilir hastaneniz uzaksa gitmeden mutlaka bı arayın
Sultangonull beyzacmvrc Balıkesir üniversitesinden aldım bana bilgi verilmedi ama arayıp bir sorayım. Haber ederim inşallah bir sıkıntı yoktur
Sultangonull beyzacmvrc merhaba muayene oldunuz mu. Ben oldum salı günü gayet iyi olduğunu söylediler herhangi bir sıkıntı yokmuş
beyzacmvrc Sultangonull merhaba gittim dün. Detaylı ultrasona girdim. Elhamdülillah bir sorun yok bizde de. 🤲🏻 Rabbim hayırlısıyla vaktini doldurup güzel günlerde dünyaya getirmeyi nasip eylesin inşallah. Rabbim güzel günlere ulastirsin ülkemizi en kısa zamanda 😭😔
miarslan-1 İlk 12 hafta boyunca haftanın 1 ya da 2 günü adet ağrısı gibi ağrılarım olmuştu. Oldukça normal olduğunu söylemişti doktorum
TatyanaG Anele aşırı oranını bilemem ama bende de ağrı oldu özellikle kemer kasık bölgesi ve kuyruksokumum ağrıyorrdu ki hala zaman zaman var rahiö genişliyor ve büyüyor diye dediler ama doktora gözük muhakkak