Semakzm_ mommyily Kahramanmaraş afşin ilçesindeyim çok büyük bir depremle uyandım geceden beri sancım var 35+3 çok korkuyorum kızlar dua edin
Nhlhmz11 mommyily ben ankaradayim ama ailem İskenderun’da , heryer cokmus , göçük altında kalan akrabalarimiz var , dua edin 😢🙏
Asiye6125 mekselinaa hemde cok cukurcayirdayiz kuzenimiz malatyada cok kotuymus oralar evleri yikilmis allahim sen yardim et🙏🏻
Hamaratpanda burcuali38 biz uyandık ama 10. Katta yaşıyoruz çıkamadık ki evden geçmesini bekledik. Resmen o an ölümle burun buruna geliyorsun ya.
burcuali38 Hamaratpanda evet gerçekten öyle. Ölüm saniyelik birşey keşke her zaman bunun farkında olsak ama işte anca başımıza bişey gelince farkediyoruz 🙄
mommyily mekselinaa başınız sağolsun kuzum 😔 daha fazla can kaybı olmaz umarım tekrarı yaşanmaz inşallah 😔
Allahkahretmesin1 mommyily kayserideyim çok aşırı sallandı bitmek bilmedi baya uzun sürdü evde binalarda çatlaklar var ve artçılsr halâ devam ediyor Allah bir daha yaşatmasın
mommyily Allahkahretmesin1 kız kardeşimde orda çok korkmuşlar çok sallandık uzun sürdü dedi 🥺 tekrarı yaşanmasın inşallah
mommyily Yeniannis_ bende çok üzüldüm canım inşallah daha fazla can kaybı olmaz Tabbim tekrarını yaşatmasın 😔
mommyily Mutluemos çok büyük geçmiş olsun kuzum Rabbim herkesin yardımcısı olsun ülkemizi felaketlerden korusun gerçekten çok kötü oldu hem kış hem gece hem millet zaten zor durumda 🥺
mommyily Ballisinsen Rabbim yardımcıları olsun kuzum valla çok kötü tekrarı yaşanmaz umarım felaket 🥺
mommyily mommytobe_ ay ben çok üzgünüm gerçekten inşallah daha fazla can kaybı yaşanmaz hem kış hem gece çok kötü çok 🥺
mommyily mminiginannesi10 Allah’ım sen koru yarabbim 🤲🏻 çok kötü bi durum o kadar üzüldüm ki dua ediyorum sürekli inşallah tekrarı yaşanmaz 🥺
3babymom mommyily Şanlıurfa 7,8 şiddetinde çok korkunctu gece 4 den beri arabadayiz mahşer günü gibiydi Allah’ım bi daha yasatmasin
mucizem___ Buse-ozdmr Allah yardımcınız olsun inşallah birşeyiniz yoktur Rabbim bu zor günde bütün depremzedelere yardım etsin burası da sallanmış ama ben hissetmedim
Seyma_erkan27 mommyily Gaziantep te çok kötü hissettik uykuda yakalandık 2 çocuğumu alıp terliksiz montsuz sadece canımızı kurtardık nasıl kaçtık çıktık. O anları birdaha yaşatmasın Rabbim çok kötüydü 😭😭😭😭