minikkurabiyelerinannesi Ledeyna21 bütün dualarımız sizinle rabbim yardımcınız olsun yapabileceğimiz bişey var mı
Mutluemos Ledeyna21 ya Rabbim sen ümmeti Muhammed Mustafaya yardım et ulusal yardım istenilmesi çok çok çok büyük olduğunu gösteriyor hasarın ayaklarım tutmuyor Rabbim sen büyüksün Rabbim sen büyüksün bize merhamet et bize merhamet et ay çok kötüyüm.
Damlasuu Ledeyna21 baya sallandık çok kötüydü hala eve giremiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun 😭😭
Merveofs Rabbim korusun korkunçtu 🥺 hamileler, bebekli olanlar, yaşlılar, hastalar, çocuklar aman Allahım düşündükçe ağlıyorum 😥😥
Ebbruc Merveofs ben Diyarbakırda yaşıyorum çok fazla hissedildi sallanmaya uyandık binada çatlaklar oluştu, bebeğim yoğunbakımda ilk defa şükrettim orda olduğu için.. yanımda olsa heralde çok daha kötü olurdum. Allah herkesin yardımcısı olsun
Smia Çok geçmiş olsun yakınlarımız aradi biz İstanbul’dayız o kadar korkmuslar ki ağlamaktan şoka girmişler tüm dualarımız onlarla
Fevehan Ledeyna21 Rabbimiz yar ve yardımcınız olsun kardeşim duamız hepiniz için 🤲🏻Kurban olduğum Rabbim ülkemizi milletimizi hepimizi muhafaza etsin🤲🏻😢
Novamomy Kayserideyiz hala artçı depremler devam ediyor çok kötüydü rabbim herkesi korusun eşim kuzey orak da görevde olmasına rağmen onlar bile yaşamış düşünün büyüklüğünü 🙏🏻
muallimehanimmom5 Novamomy kayseride beşik gibi sallandık cok fena diğer yerleri düşünemiyorum 😔rabbim herkesin yardımcısı olsun
Almilossum06 Mutluemos Gamzeatasoy Cok gecmis olsun 😞 insallah cok can kaybimiz olmaz dualarimiz sizlerle 🤲🏽
Pembesarelle2 Arkadaşlar Afadın uygulamasını indirin kayıt olun olası durumda direk konumunuzu görebiliyor lütfen indirin kayıt olun
Ledeyna21 Çok çok büyük iki defa ard arda büyük deprem hissettik Allah ım zorda olan herkesin yardımcısı olsun Allah dua edenden razı olsun lütfen herkes yardıma muhtaç şuan zorda olan herkes için dua etsin biz hamileyiz belki bizlerin duası daha makbul olur 🙏🤲
Ledeyna21 Bi Diyarbakır böyle hissettik asıl deprem yeri insanlar ne haldeler kimliktir çokça dua edin lütfen arkadaşlar 🤲
Ledeyna21 Hava koşulları çok kötü heryer kar kıyamet insanlar çok zorda kalmıştır biz sallanmaktan bu kadar korktuk dışarısı buz enkazda kalanlar için Allah rızası için dua edin 🤲