shrbnaltn Kızlar çok kötü korktum elim ayağım titriyor bebişim ile çok korktum inşallah bebeğim korkmamıştır siz nasılsınız iyisiniz inşallah 😔Allah daha beterinden korusun
Elifsu01 shrbnaltn iyiyiz çok şükür canım Adana’dayım ben burada da hissettik yatak sallandı beşik gibi. Daha kötüsü olmaz inşallah.
EymeninAnnesi__ shrbnaltn bizde çok korktuk oğlumu sarıp sarmalayıp koştuk dışarı şimdi arabayla geziyoruz arabada buz gibi allah beterinden korusun rabbim hepimizi korusun cümleten geçmis olsun 🤚 kayseri çok sallandı
uraz_ve_annesi- Kayserideyim arabadayız Allahım çok kötüydü oğlumu aldığımız gibi hemen aşağı koştuk inşallah çok can kaybı olmaz çok üzgünüm çok
Mutluemos Ulusal yardım istenilmis çok kötüyüm çok sanki ayaklarım tutmuyor Rabbim sen yardım et Rabbim sen yardım et
miracyusufveberilmoms shrbnaltn çok geçmiş olsun cidden korkmaya başladım iyice depremler çoğaldı :( bizde Tekirdağdayız İstanbul depreminden korkuyoruz :( Allah yardımcımız olsun inşallah hepımızın
Pembesarelle2 Arkadaşlar afad acil uygulamasını indirin kayıt olun olası durumda konumuzu görebiliyor lütfen indirin kayıt olun
Deletedmom_116 Allah yardımcımız olsun tam 4 buçuk civarı kalkmistim depremden haberim yoktu demmekki depremden Bebeğimin tepkisine kalkmistim 🥺🥺bende diyorum bu saate böyle haraket etmezdi meğerse Hissetmiş 🥺🥺
shrbnaltn Deletedmom_116 ben nasıl uyandım anlamadım gerçekten nasıl aşa indim ben o anın şokundaydım uyandım eşimi uyandırdım direk beni aşa indirdi zaten bebeğim hareketli değildi daha sonra başladı Allah yardımcımız olsun daha beterinden korusun 🤲🙏