Sevvalcskn Merhabalar ben Şişli Etfal hastanesinde doğum düşünüyorum Sarıyer’de kızlar orda doğum yapan var mı bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi? Memnun kalanlar kalmayanlar teşekkür ederim şimdiden 🙏🏻
Asyabuse Sevvalcskn canım hayırlısıyla kucağına al inşallah. Ben ords doğum yapmadım ancak 3 kere aciline gittim çok çok iyi ilgilendiler her şeyi ayrıntılı incelediler hatta birinde yatış vercektş doğumun başlayabilir diye ben memnun kalmıştım açıkcası
Sevvalcskn Asyabuse Çok teşekkür ederim canım 🤲🏻 Evet acilde de ekip çok iyi ben doğuma kararsız kaldım ama sancım tutunca sanırım o hastaneye gideceğim 🥰
Sevvalcskn Doktorların hepsi çok iyi randevusuz gitseniz bile alıyorlar, ben doktorların hepsine gidiyorum kim müsaitse güzel takip işlemi var ne yapıldıysa kaydediliyor acile geldiğimiz dahi. Ben avicenna Gültepe’ye gidiyordum ama vazgeçtim oradan..
onehappymoom Sevvalcskn bende Cem beye gidiyordum oradan bir türlü randevu düşüremiyorum diye hala ceme gidiyorum bı randevu düşmedi 🤦🏻♀️
Sevvalcskn onehappymoom Benım eşim yoğun olduğu için istemiyor bekliyoruz ediyoruz nst bağlandım ek ücret herşeye ayrı ayrı ücret ödüyoruz ben memnun değilim artik
onehappymoom Sevvalcskn gerçekten öyle hastane inanılmaz sömürüyor ve cihazları da hiç iyi değil detaylı ultrason yaptırdım 2D 3 boyutlu bile değil hicbisey vermediler paranla rezil oluyosun karşıda izlenen ekranda sürekli bildirim çıkıyor çocuğu göremiyorum bile sadece doktor iyi diye gidiyorum bende inan bı randevu düşürebilirsem bende bırakıcam