1Gunes Kızlar kaçıncı haftanızdasınız doğum seklininiz tarihiniz belli oldu mu ? Kaçıncı haftanızda doğum şekli kontrolü oldunuz? Biz 36+3 olduk henüz doğum şeklimiz belli değil 10 şubatta kontrolümüz.
Bzdmr 1Gunes 36+4 olduk bizde geçen hafta kontrolüm vardı normal görünüyor dedi doktorum yarın tekrar gideceğim kontrole netleşir artık heralde biseyler
ms_annisko 1Gunes 36 haftalık, ilk tahmini doğum tarihi 7 marttı sonra 5 sonra 3 mart derken 28 şubat olarak çıktı bayadır. Şubat sonu mart başı gibi bekliyoruz inşaallah, şu an için normal doğum gibi duruyor Allah kerim…
babyarslan 1Gunes 36+0 bizimde doğum şekli belli değil 37.haftada çatı muayenesi yapacağını söyledi ona göre konuşacağız
Hilal_-aggul 1Gunes 38+3gunluk ikinci hamilelik ilk normal doğum oldu buda normal olcak galiba çatı muyane olmadık dha bugün kontrolüm var bakalım ne olacak 🤲
1Gunes Canan-Uraz isteğe bağlı sezeryan mı kontrolünüz ne zaman yapıldı doğum seklini belirlemek için? Saglicakla kucağınıza alın inşallah 🙏🤲
Canan-Uraz 1Gunes benim ikinci gebelik bu. İlkinde zorunlu sezeryan olduğu için buda sezeryan. Çatı muayenesinr gerek görmedi o yüzden doktor
1Gunes Bzdmr alttan muayene mi oldunuz normal doğum için? Bizim doğum seklini konuşmamız için 37.hafta da gel dedi doktorum.
1Gunes asilbabymom benimde ultrasonda göre 3 mart gözüküyor normal olursa eğer ama plesanta riskim vardı henüz doğum şeklimizi konuşmadık plesanta yeni yeni yukarı cıktı. Sizinde normal mi olacak kontrol oldunuz mu ? Saglicakla kucağınıza alın inşallah 😍🙏
Bzdmr 1Gunes hayır sadece ultrasonla baktı çatı muayenesi yapmadı ben sezeryan istiyordum miyomlarimda alınır diye alınamayacağını alınırsa benim hayatımın riske gireceğini söyledi ve normal doğum için uygun görünüyor şuan haftaya tekrar görüşelim dedi ama ben doktor degistiyorum yarın başka doktora gideceğim bakalım o ne diyecek
asilbabymom 1Gunes İnsallah saglikla alalim. İnanır mısın nst bile henuz girmedim her sey yolunda gozukuyor. Ama astım hastasi oldugum icin sezeryan tercih ettim.
1Gunes asilbabymom ya anne ve bebiş olarak sağlıcakla kavuşun ınşallah önemli olan sağlık 🤲😍🙏 sezeryanda 15 gün önce oluyor falan dediler de bende bilemedim yani 40 hafta beklenmiyor muş .
mutluebeveyn asilbabymom bende de var astım ama normal doğum sıkıntı olur mu ki acaba bilemedim sezaryen nasıl olacaksınız genel mi spinal mi
1Gunes ms_annisko sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 😍❣ Benim doğum şeklim henüz bellli değil doktorum ne diyecek bilemiyorum 🤭🙈 heyecanliyim.
1Gunes Bzdmr sağlıcakla kucağınıza alın inşallah fakat hem doğum hem sizin miyom için ameliyatınız bencede risk oluşturabilir çünk ayni sorunu teyzem de yaşamıştı umarım sizin için en sağlıklı ve hayırlı olan olur ❣🙏sağlıcakla kavuşun bebeğinize🤲❣
eleanor68 1Gunes 15 gün değil benimkini 1 hafta önce alacak sezeryana bende 36 haftalık gebeyim 28 şubata gün verdi doktorum
ms_annisko 1Gunes bizi neler bekliyor bilmediğim için ben de çok heyecanlıyım 😅 Allah hepimizin yardımcısı olsun, hangi doğum şekli olursa olsun en güzel en sağlıklı şekilde atlatmak nasip olsun, amin :')
1Gunes asilbabymom sağlıcakla kucağınıza alın inşallah çok güzel zamanlar ve kavuşmaya sayılı günlerimiz kaldı ❣😍
Gizemmuhammet21 asilbabymom 37 haftalık gebeyim iki gün önce kahverengiyle kırmızıya yakın lekelenmem oldu zaten bebek doğum kanalına inmiş demişti doktorum bu saatten sonra açılmayı bekliycez demişti yarın konturolum var bakalım
Tugba0223 1Gunes 1Gunes 37+2 olduk bizde. Cuma günü kontolümde nstde hafif sancım çıktı o yüzden ilaçla tedaviye başladı doktorum. Şu an için normal gözüküyor☺️
1Gunes babyarslan ay çok heycanlı ya doğum zamanı yaklaştıkça bi stres ni heycan bi mutluluk bi hüzün hepsi karışıyor. Saglicakla kavuşalım inşallah 🤲❣