Anneolyorm 21+4 haftalığız bebeğimin hareketleri çok seyrek 2 gündür yalvarıyorum resmen hissediyim diye ama etmiyor sizce normal mi yanıtlarmısınız
poyrazin_annesi28 Anneolyorm Benim de geçen çok durgundu çok korktum ama Allah’a şükür sıkıntı yok. 28 e kadar düzensiz olur diyolar bebislerin keyfine kaldı yani canım
Elizo Anneolyorm erkekmi bende oyleyım 20+3 teyım seyrek ama erkek bebekler genelde böyle oluyormuş 👀
Aspenya44 Anneolyorm bende 21. Haftaya girdim cuma renkliye giricem . Benim bebiste kız hareketleri çok az uyuyor sanırım hep. Siz girdiniz mi renkliye
Anneolyorm poyrazin_annesi28 cinsiyetinizi öğrenebilir miyim benim bebeğim kız olacak bazen bebeğimin sakinliğini uslu olacağına yorumluyorum 😊
poyrazin_annesi28 Anneolyorm ilk gebelik😇 Geçenlerde düşünmekten kafayı yedim ben de gerçekten kötü bı his. Eğer yakınında sağlık ocağı varsa kalp atışını dinlemeye gidebilirsin canım icin rahatlar
Anneolyorm Evet aklıma geldi azönce bende bunu düşündüm olmadı öyle yapacağım eminim iyidir ama bilmiyor ki annesi çok takıntılı 🤣