Esrakckaa Kizlar bugun 12+0 haftayim 4-3 gündür kanamam var , ve sancim yok cok sükür.. sizde boyle hic oldu mu? Cok korkuyorum..
Busece06 Esrakckaa canım mutttlaka doktoruna söyle hatta ben fotoğrafını çekip atmıştım işe gidiyosan yarın gitme ayaklarını yukarıda tut ve sadece wc ye kalk ama mutlaka doktoruna söyle her kanamayı bana bildir demiştş doktorum ona göre önlem alıyolar iki kere acile gittim iğne vurdular kalçadan bekletme hatta acile gitmelisin ama sakın endişe etme böyle seyler oluyo bende yasadım🌸
Vildantas Esrakckaa daha dün idrarımı yaparken pıhtı düştü arpa şehriye boyunda 12 haftaligim bende düşük riski olduğu için proluton iğne ve progestan fitil kullanıyorum iğneyi bırakmıştık dünde pıhtı görünce doktor hemen iğne yaptırmami söyledi ama bende pihtidan 2 saat sonra hafif sancı baslamisti . Sen doktoruna bildir durumunu mutlaka kanama normal değil çünkü Allah korusun 🙏❤️
Ummberaa Benimde 1,5 haftadır devam eden bir kanamam var ultrasonda bir şey görünmüyor düşük tehlikesi deyip gönderdiler fitil ve iğne kullanıyordum zaten
Esrakckaa Busece06 Cok Sagol.. 🌸 Evet acile aradim, dedi elimizden birsey gelmiyor. Sadece dinlen dedi. Yarin ozel doktora gidecem , ordan bakarlar insallah birsey yoktur 🤲🏽🥺
Busece06 Esrakckaa dua ettim şimdi senin için kalbini ferah tut tamam mı bunlar oluyor çoğunluğuda normal ama bizden yinede haber vermemizi bekliyolar yarın Rabbim içini ferahlatsın 🌸
Esrakckaa Busece06 Allah senden raziolsun gönlunde ne varsa Allah sana versin insallah 🥹🌸 Rahatladim simdi, kac gündür agladim ..