Selin_6781 Merhabalar 6+4 haftalık hamileyim vajina üstünde egzama mantar tarzı bi rahatsızlığım var travazol krem sürünce geçiyor şimdi hamileyim tekrardan coştu acaba sürsem bir zararı olur mu kullanan var mı ?
Mkds Selin_6781 doktor bana kaşıntı için kullan demişti ama ilk 3 ay kullanmayın falan yazıyordu içinde cesaret edemedim
Nhlhmz11 Selin_6781 doktora sor , ben şuan kullanıyorum ama 33+5 teyim. O zamanlar sanırım pek uygun degil
Busra_2 Ben 30 haftalık hamileyim ve her kontrole gittigimde hemen hemen tracazol yazdiriyirum doktorum bundan bişey olmaz sur ama abartmadan diyo yani her gün değil
Aysegul-26 Selin_6781 ben düşüğe sebep oluyor diye biliyorum benim de çok kaşıntın vardı ilk haftalarımda kullanacaktım kullanmamı istemediler
Mkds Selin_6781 iç çamaşırını ütüle sürekli değiştir bide ben çok az sudocrem sürmüştüm onu dene ya da bepantol sık sık yıka kurula bide jilet kullanıyorsan ondan da tahriş olmuş olabilr
Azr Bana geçen hafta yazdı doktor. Kasıklarımda mantar vardı. Eczacı kortizon var içinde çok abartma ince bi tabaka sür demişti.