slnkrkmz Kızlar bnm ilk doğumumda suyum hastanede gelmişti ama bu sefer evde gelirde öyle hastaneye gidersem diye aklıma takıldı nasıl gittiniz hastaneye yani sürekli su geliyor ne kullandınız ped mi depend mi hastanede muayene sırasında nasıl oldu. Yani üst baş batarda kötü görünür mü nasıl oluyor diye merak ediyorum sizler neler yaşadınız
Miniklerim22 slnkrkmz ay bnmde ole oldu suyum glmedi oglumda sindi 2 ciye glrse ne olur hmn gtmemmi lazım sancımı evde ceksemmi kafamda deli sorular surda bekliyim bnde ☺️
gkcnn Depend kullandım çünkü iç çamaşırım devamlı ıslanıyordu baş edilcek gibi değildi depend çok rahatlık oldu benim için
Zelis97 İlk gebeliğimde evde suyum gelmişti sabah 6 gibi başlamıştı ilk önce aklıma atlet koymak geldi atleti kat kat yapıp koymuştum tecrübesizdim dpend falanda almamıştım. Evden çıkana kadar kaç kez kıyafet değiştim kaç kat atlet ve bez parcasi koydum hatırlamıyorum 🙊 hastaneyede o şekilde gitmek durumunda kalmıştım zaten ebe hemen müdahale etmişti hastaneye gittiğimde
Zelis97 Bu arada sabah 6 saatlerinde suyum gelmişti ben o esnada duşa girdim, evi toparladım, makinada bulaşık vardı onu yerleştirdim, Kur’an’ımı okuyup evimden çıkmıştım 🙏🏻 hemen aceleci davranıp hastaneye koşmamıştım