0Annesi0 Gynopool kullanıp faydasına gören var mı ? Pcosa iyi geldiği söyleniyor bilenler yazabilir mi
HOME 0Annesi0 gynopolu bende burda cok duydum canım iyi geldiğini bende bu ay yeni başladım kullanıyorum ama daha adetime 3 gün var bekliyorum bakalım
HOME 0Annesi0 gynopolun hamile kalmaya cok faydası olduğunu duydum burda birçok kişiden bende aldım o yüzden
HOME 0Annesi0 doktora danışmadan başlama bence canım her vücuda iyi gelmeyebilir yan etkileri de var cünkü ilacın ben doktor tavsiyesiyle başladım
0Annesi0 HOME ilaç değil ya takviye edici gıda oldugu için kötü bsey olmaz diye düşünüyorum inşallahta olmaz 🙏🏻
HOME 0Annesi0 amin inşallah canım hepimiz o güzel haberleri alalım isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah bizlerede🤗🙏
Esrauysal HOME evet 36+6 yiz çok şükür bi sorunumuz yoktu kuzum korunuyorduk yeni evliyiz olmuyordu özele gittim onu verdi bir ay düzenli kullanınca hamile kaldim
HOME Esrauysal canım bende 8 aylık evliyim evliyim 5 aydır deniyoruz olmuyo eşimin sperm kalitesi düşükmüş ilaç kullanıyor şuan bu ilacıda 20 tane olanından aldım 10 gündür kullanıyorum bende
HOME Esrauysal Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım benim darısı bizlerin başına olsun 😊🙏
Esrauysal HOME ceviz çok yiyin ikinizde eşin bitterli çikolatayı çok tüketsin iyi geliyor senede duzenli kullan kuzum