yagmur50 Gulden23 Ben İnstagramdan ela_baby_tasarm sayfasından yaptırdım tam istediğim gibi geldi tavsiye ederim 😌
Seycankrckrks Gulden23 nakisatolyem den yengem yapıyor bana hediye etti bilmiyorum fiyatini ama kumaşlari çok kaliteli baskısız ürünlerini bile aldim düz renk maksat oğluma yumuşak kumaşlar giydirip rahat ettirmek ♥️
Dyggg Gulden23 Luladesing_ den yaptırdım nakışlı olup en uygun fiyatlı olan oraydı çok memnun kaldım tavsiye ederim
DilekOzturk_ Aynenkanka Muhteşeeeemmmm 😍 %100 tavsiye içiniz çok rahat olsun. Beklentinizin üzerinde bir kalitede ve güzellikte gelecek. Şükran hanımcığıma selamlarımı iletin lütfen. 😍😍
yagmur50 Gulden23 teşekkür ederizz🥰 220 tl +25 kargo ücreti kapıda ödemeli bana gelişi biraz uzun sürdü çünkü kargo şirketi ismimi yanlış yazmış satıcıya tekrar gitti satıcı şikayet etti hatta kargo firmasını normalde 1 haftayı geçmez siparişiniz
Nslhnf İnstagram Atolyekaya Güler hanım inanılmaz yardımcı oldu ikinci hamileliğim ilk bebeğimde ona yaptırmıştım tekrar ona yaptırdım 3 yıl önceki kalitesi hala aynı
Zeyrista Gulden23 Instagram’dan @buyukmutluluklarbutigi bu hesap yaptı çok güzel dokusu modeli bayıldım ben 🥹🤍✨
Leylabngll Gulden23 Gulden23 Betüsun_hediyelikleri_bebaby sayfasından yaptırdım kumaşı dokusu dikişi harika gerçekten 😊