bluepoint Seherselim kombine spinal epidural oldunuz sanırım kaç dakika sürüyor acaba anestezi işlemi
aren6161 Sehersakar nasıl kalsın en az 3kg bebek çıkıcaz zaten 🙈😂 esi suyu derken maptı zaten kg almamışsın çok çoğu gider ben 30kg almıştım 18gttu dırek ılk sezeryanımda bunda nolcak bakalım
irem9797 Buseort bu normal alttan kanamadan bahsediyoruz dimi ilk bir hafta fazlaydı sonra kirkima kadar kanama akinti tarzı devam etti
Sevengil Sehersakar ne kadar çok yürürseniz o kadar kolay toparliyorsunuz. Kiloda veriliyor. Emzirmek en çok kalori yakan şeylerden. Ben ilk cocugumda çok zayıfladim hamilelik öncesinden daha zayıfdim
Firdevsibici Sehersakar sezeryandan sonra ne kadar hareketli olursan kendini tabiki zorlamadan o kadar hızlı iyileşirsin süt konusuna gelince de sezeryan olduğu için sütünün hemen gelmesini bekleme beklemediğin için psikolojin daha rahat olacak ve daha hızlı gelecek yani süt meselesi tamamen senin iyi hissetmenle alakalı bir durum kilo kaybına gelince ben hemen kilo verdim doğum öncesi kiloma hemen ulaştım 1 ay geçmeden ama maalesef sezeryan göbeği diye bir gerçek var 5 buçuk ay oldu hala göbek duruyor dikiş izine yapılacak bir şey yok bol bol kahve içmen gerekiyor sezeryandan sonra anesteziyi daha kolay atabilmem için vücuttan sormak istediğin başka bir şey olursa yaz mutlaka
bluepoint Seherselim Çok soru sordum hakkınızı helal edin🙏🏻 ameliyathaneye girdikten sonra ne kadar sürede yapıldı acaba süreç ne kadar sürdü? Anestezinin uygulanması yani uyuşmanız ne kadar sürdü birde toplam ameliyat ne kadar sürdü girip odaya çıkmanız bilgi verirseniz çok sevinirim
Seherselim bluepoint belden aşağımın uyuşması 15 dk sürdü maksimum canım. benim biraz geç uyuştu o yüzden uyuşana kadar bekledik. Ameliyat başladı en fazla 15 dk da bebeğim doğdu benım çıkmam da yarım saati buldu 45 dk da çıktım ameliyathaneden.
bluepoint Seherselim çok teşekkür ederim 🙏🏻 normal olsaydı uyuşmanız daha çabuk olurdu o halde değil mi? Birde iğne çok can yaktı mı kalın gibi🙄
Seherselim bluepoint uyuşma kişiden kişiye değişir bence onunla alakalı olduğunu. Düşünmüyorum. İğne illa can acıtıyor ama dayanılmayacak bir acı değil güven bana bol bol dua et korkma bebeğine odaklan
07-02-2019 Sehersakar ilk hamılelıgımde tecrubesızdım sutum gelmedı 2.de hem kayısı komposto su ydu galba annemler ewde yaptı bol bol ıctım bide e bebegın malt ıcecegı sen ıctım sukur sut sıkıntısı cekmedım sukur ılk yuruyus kotu oluyo ama yawas yawas deneyın we sureklı yuruyun o zaman daha ıyı olucak siniz
zeynepdurunun_annesi Sehersakar ilk 3 gün zor oluyor sonra normal hayatına dönüyorsun canım. Sütün için de bol bol ışık duş ve göğüse masaj, konposlu
monagra Sehersakar kendini şartlama, ben sezaryenden sonra sürünen kimseyi görmedim, buna annem dahil. Sezaryenden de neden korkuluyor anlayamıyorum, zor veya korkunç bir işlem değil
monagra monagra Sehersakar hee şunu yazmayı unutmuşum, annem sezaryenden sonra eskisinden daha zayıf olmuştu hem de kısa sürede😂 ki yapımız da zayıf değil yani, balıketliyiz gayet. Korkma sezaryenden, hemen kucağına gelecek inşallah bebişin.