Deryaa00 Kızlar gebelikte folik asit kullanmayan yada düzensiz kullanan oldu mu bi sorun çıkardı mi olduysa
Nuryavuz Deryaa00 folik asit değil de folat kullanımını öneriyor artık çoğu doktor. bi araştırın isterseniz. bende ilk 1 hafta kullandım sonra öğrendim bir daha da kullanmadım 28. haftaya geldim kilosu da boyu da gayet yerinde detaylı ultrasonda da hiç Bi sıkıntı olmadı elhamdülillah
Cerensultan Deryaa00 ben bu hamileliğimde hiç kulanmadim vermedi doktorda gerek görmedikçe verilmiyor zaten ilk üç ay iciyosun bebek için önemli die biliyorum
Nurkcy Deryaa00 Ben 2 ay kullandım sadece öncesinde de kullanmadım hiç. Doktorumda 12. Haftada bıraktırdı başka vitaminler vermişti.
Ozlemtanirr Doktorum diofol verdi folik asit yani 3 ay kullandım sonrasında kesti vitamin decavite geçtim gayette iyiyiz Deryaa00
Brcgms11 Canım benim doktorum gebeliğin başından beri TedaFarma Vifolic Folik Asit verdi günde bir tablet ve bunu doğum yapana kadar kullanacagımı belirtti
Deryaa00 Brcgms11 ben 1 ay kullandim gebe kalmadan önce gebe kaldıktan sonra da 1 ay kullandim 2 gündür içmedim ilacım bitti diye biraz endişe ettim
Deryaa00 Nurkcy 9 haftalık oldum nerdeyse sadece 2 defa içmedim endişe ediyorum o yüzden yine Alicam ilacı
rumeyshaan Deryaa00 bende 12 haftaligim hamilelik dusunmeden 1 ay oncesinde. baslamistim benim de bazen acaba bugun aldim mi diye dusunup almadigim oldu guzel besleniyorsaniz bence endise etmeyin
Nurkcy Deryaa00 Bişey olmaz öyle bi kaç günden merak etme benim unutup almadığım zamanlar oluyordu :)
Maya2022 glnrmom ben hala kullaniyorum ulturosonda 19 hafta adete göre 17 hafta doktor doğuma kadar kullancan dedi
Busboy Ben gebe değilim ve başladım, normal vitamin olarak düşünüyorum . Ama hamile kalma düşüncem var , bırakmalımıyım yoksaaa
ikbalk Deryaa00 folik asit bebeğin gelişimi için ilk üç ayı alınması gereken yararı kanıtlanmış tek vitamindir. Bu sebeple almanda fayda var
Ozgeceylannnn Bende hamile kalmadan önce 1 kutu kullandım sonra hemen hamile olduğumu öğrendim bence faydası var bizim için bile alamadığımız vitaminleri tamamlıyor doktorum bırak diyene kadar kullanicam