Zdogan Arkadaslar benm ilk gebeligim bebek arabasi besik fln alcaz nerde ucuzdur ankarada bilen varmi
FatmaAselinAnnesi_60 Zdogan ben babymall den aldım kendi mazağasın dan bebek arabası 3.800 tl di puseti ayrı kabin boy aldım beşiği de 4. Bin tl ye
minik_koala_ve_annesi Zdogan minicity esya konusunda ucuz 40 tl uni baby biberon temizleyici e bebek de ama mini cityden 29 tl ye aldim mesela oto koltuklari 800 de vardi baya guzel duruyor 2 bine de vardi uygundu
Zdogan Daisy0000 orayi bizede soylediler ama daha gidemedm insallah persembe gidecez ama bi kac tane daha bulup karsilastirma ypmak istyrm
busegv Zdogan markalı almak istiyorsanız babymall, e bebek, minicity karşılaştırın aynı ürünün fiyatlarını. Ama sitelerde de çok mağaza var diye biliyorum. Ben Kraft cheer travel modelini minicityden 7000e almıştım.
Zdogan busegv e bebek e baktik ama cok pahaliydi 15 binden basliyodu bebek arabasi minicity biraz daha ucuz oraya gire ama siteleri hic bilmiyrm hic gitmedik
Aysegul-ugur Eğer ikinci el kullanmak sorun olmazsa letgoya bir bakın derim. Ben beşik, bebek arabası, babaynest takımlarımı ordan aldım temiz kullanılmış olanlardan nerdeyse yarı fiyatına ve sıfıra yakın.
Melike0607 Kızlar ulustan aldım hersey çok pahalı malesef toptancılarından gittim aldım beşik ve bebek arabası 3400₺ aldım ikiside son çıkan trend ürünler diyebilirim
1aysenurrr Zdogan Babymall’dan aldık biz bebek arabası park beşik falan her bütçeye uygun fiyatı var bence ve seçenek de çok fazla gidip bir bakmanızı öneririm☺️