balporsuguu 38+2 yim,bugun oglen nisanim geldi.Sanci arada gelip gidiyor,bebek sertlesiyor.Her kasilma sonrasi cok yogun akinti geliyor bu normal mi? Dogum ne zaman baslar acaba benzer seyler yasayan oldu mu?
naciye_KM balporsuguu nişan gelmesi nasıl bişey oluyor benimde bi haftadır akıntım var ama nişan mı bilmiyorum
balporsuguu naciye_KM cok yogun kivamli oluyor anlasiliyor.Benim yarim avuc geldi resmen ve hafif kan parcalari vardi icerisinde
Eskiz balporsuguu nişan olması için kan parçaları olması gerekiyor mu kesinlikle yoksa kıvamlı ve dediğiniz gibi avuç içi kadar olması da nişan mıdır biliyor musunuz
Azr Benim kahverengi gelmişti. Bildiğiniz taharetlenirken elinize damar parçası geliyor gibi. Benim sabah nişanım gelmişti 7 gibi 10 da kasılmalarım arttı. Akşam 10 gibi sancılarım 3-4 dk ya düştü doğum yaptım.
Azr Kasılmaları pilates topunun üstünde hareketler yaparak geçirmiştim. Elinizde varsa kesinlikle pilates topunda hareketler yapın zıplayın çok rahat geçiyor sancılar. YouTube da videoları falan var. Benim 7 cm açılmam vardı hastaneye gittiğimde. Çok rahat atlatmıştım sancıları. Hatta hastaneye götürmüştük. Fakat benim sıpam kakasını yaptığı için sezeryana aldılar.