Asen Doğum sonrası ilk gece kim refakat edecek ya da etti arkadaşlar, ben eşimi istiyorum ama herkes bilen biri kaksın diyor, hemşireler bakıyor sonuçta bilemedim 😳
Geencanne Asen devlet hastanesinde kimseyi almıyorlar normal dogumsa sezeryan olursan da bir kişi oda bayan oluyor, özel hastanede yapıcaksanda 2 kişi kalsın sorun etmezler eşin ve annen olabilir sana yardımcı olabilcek birini seç canım
BesteCanerKutluzolu Asen Ben eşimle tek kalıcam özellikle ilk gün bizim için özel olmalı diye düşünüyorum nasılsa dediğiniz gibi hemşireler doktorlar hasta bakıcıları herkes var ihtiyaç olabilecek 🙂
Werwe Asen cnm annen kalsın hep daha rahat edrsin yada cok samimi oldugun birisi zaten ilk gun pek uyunmuyo bebek uyanıo veya sen uyandrıosun emzirmk için sarılık olmasın diye dogum yerin dogsl olarsk rahatsz ediyo az cok eşin evde yatsa daha iyi olur ertesi gun sana daha yardımcı olur refakatcın dinlnir bnm eşim kahvaltıya glmişti cok iyi olmuştu bebegin altını o degiştrmişti o kdr guzel mutluluklar ki allah olmayan herkese nasip etsin şimdi 2.olcak bakalım oglumun kardesi ne olcak☺☺
aasenamerve Asen ben özellikle eşimi istedim eşim de öyle istiyor. Benim annem zaten rahat edemez hastanede kayınvalidemden de herşeyi rahat isteyemem en iyisi babanın kalması hem o da hevesleniyor.
ozdenarda Asen ben ozel hastane iki kisiye izin veriyorsa ben esimi ve annemi istiyorum sonucta esimde bende cok yorgun olucaz yigilip kalirsak annemm bebegimzle ilgilensn istyrm insanın annesinden daha çok guvenicegi kimse yoktur bence🤗
NurGrlek Rabiaaaa eltim iki hafta önce doğum yaptı devlet hastanesinde annesi yanında kaldı eşine iZin vermemişler
NurGrlek Annem yada kayınvalidem kalıcak annem çalıştığı İçin uzun süre iZin vermezler kayınvalidem 1 ay kadar iZin aldı bende kalıcak hastanedede eşim olur büyük ihtimalle