Dmttthemum Melo91 ben de sürekli kullandım Ankara’da hem de her gün Çankaya Keçiören arası işe gidip geldim çok şükür sorun olmadı
Defne_momm Melo91 utanmasam doğuma bile kendim araba kullanırken gidecektim 😂 sürekli kullandım şimdi bebişimlede ikimiz çıkıyoruz kimseye ihtiyaç duymadan ama tabi son aylarda bazı kişiler karnı çok büyük olduğundan zorlanabilir. Bende öyle sorun olmadığından zorlanmadım🫠
Umrangunes Melo91 panik bi insan degilseniz sorun olmaz sadece trafikteki hanzolara dikkat etmek lazim ben zaten dikkatli ve sakin kullanan bi insandim simdi daha cok dikkat ediyorum sadece hamilelikten dolayi
as_af Melo91 ilk hamileliğimde anksiyete oluşmuştux o yüzden hiç kullanmadım. Doğumdan sonra bir süre daha devam etti o. Şimdi ikinci hamileliğimdeyim ihtiyaç olmadıkça geçmiyorum direksiyona
Melal İşim gereği çok aktif araç kullanıyorum manuel kullanıyorum ve gittiğim yerler genelde köy yolları ve bozuk yollar oluyor doktorum hiç bir sıkıntı olmayacağını söylemişti çok şükür hiç bir sıkıntı da yaşamadım şimdiye kadar