Oznurtopal Bende az da olsa görüntülerde saça benzer şeyler görüyorum. Birisi eğer görünüyorsa saçı siyahtır ondan görünüyordur demişti. Size öyle bir şey dedi mi doktor
melikedelibas @Oznurtopal Ultrasonda gosterdi doktorum daha dun randevum vardi bak saclari dedi baya gordum ama renk icin zannetmiyorum esimde bende kumraliz siyah sacli olcagini dusunmuyorum
Oznurtopal melikedelibas yani açık renkli olsa da görünür mü benim eşim sarışın belki ona benzer diye düşünüyordum ama bazıları koyu renkli saçı vardır diyince bana mı çekti acaba diye düşündüm 😬
Ada-Uras-Asya melikedelibas ben we eşim esmeriz kaş göz we saçlarımız siyah fakat 3 çocuk war üçüde sarışın bem beyazlar we gözler ela we bal rengi saçlar Sarı beni gören eşiniz mi sarı diyor eşimi gören annesimi sarışın diyor🤣🥰 bakalım 4 numara ne olacak imş oda sarı olur🤣
Nis Oznurtopal dogunca ilk koyu olur zamanla rengi acılır ultrasonda sarı olcagınj düsünmüyorum her bebegin siyahtır
Oznurtopal Nis bilmiyorum ki yeğenlerim baya sarı sarı doğmuşlardı kel desem yeriydi😀 o yüzden ultrasonda görünmez diye düşünüyordum
Oznurtopal melikedelibas sağlıklı olsunlar da tabiki😁😍 gönlüm babası gibi olsun ister ama en önemlisi sağlığı ☺️
melikedelibas @Oznurtopal Evet en önemlisi saglik Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsinn 🤲🥰
Ada-Uras-Asya melikedelibas bizde öle dedik ilk doğdu sarı ikinci doğdu sarı üç doğdu sarı bitanesi bile benzemez bize benm babam we iki kız kardeşim sarışın ela gözlü onlara benziyorlar eşim diyor artık çekirge 3 sıçradı 4 de şansı yok ama ben Buda sarı olacak diyorum bakalım nasip ☺️