bsranur123 Kizlar oncelikle merhabalar insallah bu ay mutlu haberi aliriz bu postta pozitif gebelik testlerimizi atariz . Belirtileriniz varmi yumurtlamayi hangi tarihlerde gördünüz kuzum
bubuiledudu bsranur123 bat 12 benim 28 ocakta yumurtlama gordum umarım güzel haberler alırız. İki gündür kasık ağrım vardı bugün yok ama bugün de göğüs hassasiyetim hat safhada ama bunlar benin regl zamanım da olan şeyler tabi ki
ikicicek bsranur123 benimde 10 u adet tarihim 4 gün kaldı yarın test yapmayı düşünüyorum inşallah çıkar
bsranur123 bubuiledudu ayni gun yumurtlama görmüşüz kuzum nezaman test yapmayı düşünüyorsun bn bugün dayanamadim yaptım negatifti 🙄
bubuiledudu bsranur123 her seferinde regl gününden önce yapmicam diyorum ama son hafta fikrim dönüyor maalesef ben de sipariş verdim erken gebelik testini yarın ya da salı gelir geldiğinde yaparim dayanamayıp maalesef
bsranur123 bubuiledudu ah kuzum senmi benmi sozde bu ay kendime soz vermistim denemek yok almak yok regl olana kadar bugun eczanenein onunden gecince dayanamadim aldim zaten negatif cikti 😢
bsranur123 emir_01 ah kuzum sayili gunler gecmek bilmiyor hele insan surekli deneyince napalim umut fakirin ekmegi iste 🙄
bsranur123 eylulmihrasmom ay hadi bakalım insallah pozitif testini atmak nasip olur hangi gun test yapcan cnm