heg33 Merhabalar İkiz hamilelikte bebeklerden birisinin kalbi durdu Şu an 10 haftalık sağlıklı olan diğeri 6. Haftada kaldı.Bu şekilde doğumu yaklaşan var mı acaba ? Kontrolde öğrendik hiç bir belirti olmadı.
sirininannesi benim ilk gebeligim öyle olmuştu ikiz başlamıştı 9. haftada birinin kalbi durdu gelismemisti diğeri şimdi 2 yaşında parça parça kanama şeklinde düşük yapmıştim
heg33 sirininannesi Peki diğerinide riske soktu mu o zamanlarda hastanede yatmak zorunda filan kalmış mıydınız nasıl olmuştu
heg33 sirininannesi Doğuma kadar kalmayacak o zaman içimde öyle mi ? Ben doğumda cıkacak diye biliyodum
arirangg sirininannesi Peki kalbi duran bebek kendiliğinden mi düşüyor yoksa bir müdahale ediyorlar mı
Olumludusun sirininannesi kaçıncı haftada ölü bebegi düşürdünüz. Ogrenebilir miyim. Bende de bu risk var. Hastaneye kaldırıldım
sirininannesi heg33 tabi diğerine düşmesin diye Progestan vermisti doktorum ama sağlıksız bebek düşer diye eklemisti üzülme zor biliyorum ama sağlıklı bi gebelik degilmis
sirininannesi heg33 kanama şeklinde hafif pıhtılaşma tabi düşmüştü 3 4 gün sürmüştü böyle ama aşırı aşırı kanama olmamıştı
sirininannesi arirangg benim bebeğim kendiliğinden düştü zaten kalbi duran bebek gelişmemiş bebek oluyor adet olur gibi düşmüştü Progestan kullanmıştım diğer bebeğe birsey olmasın diye