Ebrarkubra Merhaba Son adet tarihine göre 16 hafta Ultrasona göre 9 hafta 4 gün gebeyim. Doktor geç döllenme olmuş olabilir dedi. Böyle bir şey ile karşılaşan oldu mu aranızda
busraydnc Ebrarkubra evet benimde oldu ama sizinki biraz fazla gibi ya da yanlış mı yazdınız 16 ve 9 arasında çok fark var bilemedim o yüzden genelde 1 hafta 10 gün oynar
ArvenMom Ebrarkubra tarihte yanlışlık olabilir mi 1 2 hafta ileri geri olması normal karşılanır ama bu tarihler arası fazla
Ebrarkubra busraydnc bende bu nedenle anlayamadım ultrason muanesinde 9 hafta 4 günlük suan ama son. Adet tarihim baslangıcı 10 kasim
Ebrarkubra ArvenMom doktorun söylediğimi yoksa adet tarihim mi hangisini baz almalıyım anlamadım bende o nedenle yazdım böyle yaşayan var mı diye..ilk gebeliğin normaldi. İlk defa böyle birsey duydum
Oznurtopal Ebrarkubra son adet tarihine bakınca 12 hafta 3 günlük hamile görünüyorsunuz. 16 hafta nereden çıktı 😬 hadi 9 ve 12 hafta bir nebze ama 16 hafta çok fazla
Alis-sss Ebrarkubra son adet tarihinize göre 12 hafta 3 günlük gebelik doktorun söylediği hafta arası normal geç döllenme doktorun dediği e
ArvenMom Ebrarkubra canım başka doktora git tarihler arası çok uzun 16 haftalık sayılma şansın yok usg göre 10 haftalık bile değilsin geç döllenme için 6 hafta çok fazla aksatma muhakak başka doktora git
Ebrarkubra Oznurtopal irenetten hesaplamistim o şekilde çıktı olabilir yani arada bu farklar cikmasi olabilir mi
Ebrarkubra Birde tüm gün mide bulantısı karın ve kasık ağrısı buna bağlı olarak halsizlik yaşıyorum. İlkinde de mide bulantısı çoktu. Hastanede yatıp serumlarla ayakta kaldım ama kasik ağrısı ve baş ağrısı çok zorluyor bunda
Oznurtopal Ebrarkubra 12 hafta 3 günlükse yine biraz normal. 3 hafta kadar fark var ama 16 haftalık deseniz çok fazla. Geç döllenme olabilir evet ama 16 haftalık gebe değilsiniz o kesin
Oznurtopal Ebrarkubra muhtemelen adet olmaya yakın yumurtlama oldu farkında değildiniz ilişki yaşadıysaniz da döllenme olmuştur. Rica ederim😊