Benim adetim 3. Gecikme gününde test yaptım (erken testi falan değildi normal testti) hayalet çizgi
Çıktı var yok arası. 4. Gün sabah gidip kan verdim sağlık ocağına 5. Gün de beta 40 hamile olduğumu ama daha 3.haftamda olduğumu söylemişti aile hekimim.. bir hafta sonrasına kadın doğuma randevu aldığımda 4.haftada olman gerekiyor ama 3. Haftada gözüküyor kan değerlerin ve kese büyük ihtimal geç döllenme dedi.. (kistim vardı yumurtalıklarım düzgün çalışmıyordu sanırım o yüzden) 2 hafta boyunca haftada bir gün gel kese ve beta değerlerine bakalım geç döllenmeye uyuyormu dedi. 2. Haftanın sonunda adet tarihimi 1 hafta ileriye akıp geç döllenme olduğuna karar verdik(2 Eylül değil 9eylül olmuş oldu son adet başlangıcım) şimdi de 21. Haftaya gireceğim hiçbir sıkıntı çıkmadı çok şükür.. geç döllenme deyince gelişim de geriden geliyor diye algılamıştım ama öyle değilmiş çok şükür.
Uzun lafın kısası :D geç döllenme de olsa beta kan değeri düşükte olsa çıkıyor. Hayalet çizgi varsa %90 hamilesiniz erken diye hayalet çıkmıştır. İlk aylar tehlikeli kimyasal gebelik olabiliyormuş o yüzden bir hafta boyunca 2 günde bir kan verip beta artışına bakarsanız sağlıklı olup olmadığını anlarsınız hayırlı olsun💞