Ezgitpc Kızlar harızlıklar nasıl gidiyor neler yaptınız hazırlıklara başlamak İçin çok mu erken acaba 😊
denizefe Ezgitpc kac haftalıksın acaba bız 20haftalık oldk persembe ayrıntılı uktrasona grcem snrasında alsverıse baslasımmı dıyrm
Msalbyrk Ezgitpc yavas yavas almak lazm yagmur camur karnm byuycek zorlanrm dye alyorm . Yarnda beşiği getrcekler🤗
Brlgry Ezgitpc 26+2 haftalığız herşey bitti sayılır bez şampuan ve benim geceliklerim kaldı oğlumun yarın oda takımıda geliyor inşallah Şubat 4 tahmini Doğum tarihim 🤗
Mino denizefe ben 23 haftalık hamileyim geçen hafta detaylıdan sonra beşiği be birkaç parça kıyafet aldım
Msalbyrk Ezgitpc basla başla ztn btmyor. Aklna geldkce alrsn. Bide hersye zam geliyor valla park beşik istyordm 300 400 dü erken Snra alrz dyoduk. gecen bi baktk 600 olmuslar 🤤 bzde bida uyguna buldk alalm bklmyelm dedk
denizefe Mino bende alıcam artk yagmur vsr camur var bırde oglm vr onla soguklarda cıkamam dısarı zor olur alır alır koyarım koşeye dıyorm bıraz bıraz
Ezgitpc Brlgry ooo maşallah canım senin hiç bi derdin kalmamış sıra Allah’ın izniyle Bebişini kucağına almakta 😊
Betulakbyk Brlgry yaa aynıyız sizinle benimde aynı. Bende herşey aldım sayılır kıyafet odası tamam bir halısı perdesi alınacak ❤️
Brlgry Ezgitpc amin canım bir yerden başladınmı devamı geliyor hepimiz sağ Salim kavuşalım inşallah 🙏
ATC Ezgitpc kapı süsünü yaptım takı ystıgını yaptım battaniyelerini aldım babynestini Bebekarabasını ufak tefek kıyafetler 23 haftalığım Kasım’ın ortasında bütün alışverişi tamamlıycam inşAllah hem kışa kalmak istemiyorum hemde agırlaşmadan halletmekistiyorum😊
Ezgitpc Msalbyrk korkma canım bende ilk çok korkuyordum ama korkunun Ecele faydası YÖK en azından korkup bebeklerimizi kasıp rahatsız etmemek lazım şu saatten sonra herhalde😊
Caglaaa Ezgitpc bizde 26+1 günlüğüz daha arabasını küvetini birde 20 parça falan kıyafet takımı aldım o kadar beşiği annem alacak hastane çıkışı benim takımımın birini arkadaşım alacak neyden ne kadar alacağımı bilmediğim için şuan kaldım biraz 😊