ballikedii Kızlar selam ayva bebeğim güzelleştirir diye duydum ve bugün yemeye başladım sonra şakasına eşimde yanımdaykenböyle ayvaya elleyip gamzeli olsun diye iki yanağıma parmağımı değdirdim eşimde oradan yapma yüzünde ya leke olursa dedi bende Gamze olur diye biliyorum ondan yaptım dedim ama korktum bir anda be bileyim ya 😂
Minigim38 ballikedii ben kilo kilo yedim maşallah kızımın yüzü sanki parlıyor gibi 😊gamzeli olmadı ama
momyy__ ballikedii bende öyle inandım yedim de yedim Allah acıdı herhalde oğlumun iki yanağında da gamze var🤣🤣
bebeklerimveben_ Leke falan hurafe ama peygamber efendimizi. Zamanında bi kavim efendimize gelip çocuklarımız çirkinl doğuyor diyor oda eşleriniz hamileyken ayva yesin diyor ben yedim kızımda maşAllah herkes tarafından beğenilen bi bebek ve gamzeleri var
Gln0110 bebeklerimveben_ Evet ben de böyle okumuştum. Öyle ayvanın çukurlarına dokunup yüzüne dokunmak falan da hurafe gibi. Sadece yenicek 😅😄 Ay halk arasında dolanan laflar beni öldürüyor 🤭
ballikedii bebeklerimveben_ aynen bende hadisi şerifi görünce yemek istedim aldım maşallah kızınıza 👼🏼🤍
ballikedii Gln0110 hurafe bencede ama beni korkuttu valla o surat ifadesi ya sonradan düz yemeye başladım 😂
ballikedii Gln0110 ciğer çilek vs dokunulmazlık onu biliyordum çok teşekkür ederim korkuttu beni şapşal 😂
ballikedii momyy__ hahahaha ben çok yoruluyorum ayva yerken ya çenem ağrıdı valla çok yiyebileceğimi sanmıyorum 😂