iremcannn1907 ZumrAsafAlp burda evet var diyenler sizi yanlış yönlendirir herkesin vücut yapısı farklıdır. Ben oğlumu 4 buçuk kilo normal doğuramadım normali denememe rağmen. Sancı çektim açılmam olmadı hiç. Vücut yapımdan kaynaklı rahim ağzım yumuşamadığı için
2022bebeki ZumrAsafAlp Daha iri bebek sayilmasi için erken aslinda haftaniz. 4020 gr ile vajinal doğum yaptım ben 🤗
ZumrAsafAlp 2022bebeki benimde 3 . Doğum olacak sezeryanda gerek kalmaz diye düşünüyorum ama doktor sezeryani bı kaç kere dile getirdi tabi son zamanlara doğru kesinleşir
Esrbenn Benimkide iri dedi gecen hafta aslında iri durmuyor başı büyük dedi benimde kafam karıştı bu hafta 38+2 de çatı muayenesi var bakalım o zaman ne diyecek merak ediyorum normal doğum istiyorum ama hayırlısı olsun bende kararsızım
Ahsenn031013 Cceerrn ne yediniz derken😂 Sadece son haftalarda doğumumum kolay olabilmesi için plates yapıyordum bol bol egzersiz Birde hurma yiyordum ☝️
Ahsenn031013 iremcannn1907 kesinlikle Herkesin vücudu farklıdır kimse zorlamasın kendini Örneğin ben çatı muaynesine girdim 5 santm açılmam vardı ama sancım yok sadece ağrım vardı altta Doğum katına çıktım hazırlandım doktorum geldi açılmam 7 olmuştu bu arada suni sancı aldım böylelikle doğum yaptım 1 aaat içinde doğum yaptım ben Ama saatlerce açılmayan oluyor