aysegulka01 Kızlar bugün transferin 9.günü az önce duştan çıktım ve çok as kahverengi leke geldi acaba tutunma kanaması mı çok umutlandım yoksa adet mi olacam acaba başına böyle gelen var mı yazabilir misiniz
-hilalylmz6 aysegulka01 canım benimde 7. Gün öyle lekelenmem olmuştu ve pozitif çıkmıştı umarım seninde öyledir 🙏
yanlisanlamaama aysegulka01 bu tip lekelenmeler olabiliyor benim 8.günümde bir iki damla açık kahve lekelenmem olmuştu hiç belirtim yoktu hiç umutlanmamıştım ama pozitifi gördüm 🧿 inşallah sizin de öyledir
aysegulka01 -hilalylmz6 ayy inşallah umudumu o kadar kaybetmiştim ki rabbim o kadar büyük ki inşallah öyledir ama adet olursam diye korkuyorum lekelenme devam etti mi peki
-hilalylmz6 -hilalylmz6 aysegulka01 yok canım devam etmedi o an geldi ve bitti, aynı gün erken gebelik testi yapmıştım ben orda gördüm pozitifi. 7. Günümdü
aysegulka01 yanlisanlamaama lekenme devam etti mi canım ay inşallah yerleşme kanamasıdır yaa çok umutlandım görünce inşallah adet kanaması değildir 🤲🏻🌸
yanlisanlamaama aysegulka01 yok devam etmedi zaten tuvalete çıktığımda çamaşırımda farkettim kurumuştu bile 😀
aysegulka01 ZmrtDilaa evde normal erken gebelik testi yapmıştım çıkmadı canım tüp bebek testlerini bilmiyordum yeni duydum
aysegulka01 sacmalamakizim inşallah canım benim 🥰ilk defa oldu hatta dedim adet oluyorum ama bidaha gelmedi çok az geldi bitti
aysegulka01 Greenmomy dün yaptım canım ama negatif çıktı o yüzden umudum kalmamıştı bugün de böyle oldu bilmiyorum kafam karıştı açıkçası inşallah tutunma belirtisidir 🌸
Greenmomy aysegulka01 inşallahh Rabbim emeklerinizin karşılığını almayı nasip etsin 🤲🏻 kaçıncı gün embriyosuydu