Mine3 Merhabar anne adayları. 4 ayı bitirdim ama ilk hamileliğimi öğrendiğim kilodayım. Bulantılar dan dolayı bi 4 kilo vermiştim onu aldım onun dışında üç haftadır kilom aynı. Siz de durumlar nasıl. Hangi aydan sonra kilo alımınız arttı ?
CeydaST Mine3 6 ay hiç almayanlar var. Ben de siz kadar şanslı olmak isterdim 😂 bende bulantı olmadı 2.5 kilo aldım 5 aylık olduk
M-V-Y Mine3 30. Haftadan sonra çok hızlı kilo alımı oluyor. O yüzden o haftaya kadar ne kadar az alırsan o kadar iyi. Ben 38+3 teyim. 8 kiloya yakın aldım. 4 kilosu 30 dan sonra 😐
gmzhrn Mine3 canım işte almışsın kilo. sonuçta bi sekilde verdin bulantilar dan. e sonrasında yediklerin vs yaradı ki kilo alıp eski kilona döndün
ddilaraas 21 haftadayım bende 20. Haftamda 2 kilo aldım o zamana kadar bende hıc almadım bosver ne kadar az o kadar iyi bebisim alsın yeter💗💗🫶🏼
Simay13 79.la gebe kaldım. İştahsızlıktan dolayı 75 oldum. 22+1 günlük gebeyim. 75 aynıyım. Bazen 76 oluyor ama yukarı çıkmıyor. Almasam iyi olur. Kilolu kaldım zaten 😁
Edaaa1 Beşinci aya girdim bende 1 kilo aldım daha bulantılarım oluyo ama bu yemek yememi engellemedi hiç hamile olduğum bile belli değil bebeğim gelişmiyor mu acaba diye tedirgin oluyorum ama sağlıklı haftasına göre uyumlu diyor doktorum
Laliinnvanilya Mine3 canım bende almadım zor alıyorum 49la hamile kaldım ilk haftalarda zayıfladım baya 26 haftalık oldum şuan 53 kiloyum
Sirine34 Canım ben de aynıyım ilk gebeliğimde aşırı kilo aldım 47 ile gebe kaldım 69 ile doğum yaptım bu 2. Gebeliğim 51 le gebe kaldım hala 51 kiloyum 15+3 olduk anlamıyorum acep neden
Elif0111 Mine3 alma daha iyi verdiklerini almışsın zaten :) benimde aynıydı bulantım çoktu ilk 4 ay kilo verdim doktor ayda bir kilo alsan yeter diyor. 5. Ayda almaya başladım. Bebeğimin kilosu her kontrolde o ay olması gereken kadar çıktı ben almasam da o hep aldı