CeydaST Baby me nin organik serisini kullanıp öneren var mı ya da önermeyen? Şampuan, losyon, bebek yağı özellikle
2022bebeki CeydaST yağ kullanmak önerilmiyor yerine zeytinyağı kullaniyorum. Şampuanından mennun kaldim
AyFa1608 CeydaST kullanmadım ama losyonu kokusundan dolayı tavsiye etmem. İnternetten aldım bilmiyordum kokusunu. Gelince çok beğenmedim.
CeydaST 2022bebeki peki losyon kullandınız mı? Zeytin yağım var onu nasıl kullandınız içine bir şey koymadan mı? O da mantıklı geldi şimdi.
2022bebeki CeydaST Zeytinyağını bir taşım ısıtıp soğutup o sekilde kullanıyorsunuz. Losyonu kullanmadım açıkçası sirenol marka aldım
CeydaST Naznaz123 inşallah ya bana da bugün bir anne önerdi e bebekte gezerken. Buraya da sorayım dedim ona göre alayım
CeydaST femme diğerlerine göre uygun zaten fiyatı da ben kullananlar memnun mu değil mi onu öğrenmek istiyorum
asilbabymom Ben deterjan ve bebek yağını almistim onerildigi icin.. Diger turlu sampuan losyon pisik kremi sebamed tercih ettim
CeydaST asilbabymom deterjan ı güzel mi peki işe yarar mı? Şampuanı önerdi de kadın diğerlerini sormak aklıma gelmedi ama organik serisi diye üstüne basarak söyledi
AyFa1608 CeydaST aynen öyle olcak. Losyon güzel aslında ellerimi yumuşacık yaptı sadece kokusunu sevmedim. Kullanırım ama bitince almam bidaha 🥲