haceryasar Merhaba kızlar. Bende pek çok kişi gibi bebek çantası arayışına girmiştim. Kullanışlı bir şey olsun istiyordum biberon vs bez gözleri olsun istiyordum. Le Queen modelini beğenip araştırdım. Fiyatlar en az 150 den başlıyordu 200 lere kadar. Ben 90₺ ye aliexpressten aldım 20-28 gün arasında gelme süresi var. İsteyene link atabilirim. Fiyat dolar kuruna göre artıp eksiliyot bu arada ama hazır dolar birazcıkta olsun düşmüşken almak isteyen olur belki diye bilgilendirmek istedim
Aryamom- haceryasar ben aynı çantayı İnstagramdan BAGMORİ sayfasından aldım fiyatını hatırlamıyorum ama sipariş verdim ertesi gün geldi çokda memnun kaldım
Aryamom- haceryasar tam hatırlayamadım kuzum 90 ya kargoyla 100 tlydi sanırım şimdi baktım 150 olmuş 4 ay oldu alalı
kardeleng 11Kasımda AliExpress’te büyük bir indirim oluyor hanımlar şimdiden sepete ekleyip o gün alabilirsiniz.
Mavisilegamzeli kardeleng Ay sürekli 11.11 diye Mail geliyor bana İngilizce diye önemsemeyip siliyorum direk. Yoksa dediğiniz indirim muhabbetimi o mailler 😂😂😂
eminedumankaya haceryasar o tarz birşeyi ararsan minicity. Comdan aldım sırt çantası aynı markanın kol çantasıda var çok kullanışlı ben 45 tl ye almıştım bakabilirsiniz
kardeleng Mavisilegamzeli aynen öyle🙈ben iki sene önce falan o zamanda bir alışveriş yapmıştım baya uyguna gelmişti ama tabi o zamanlar dolar 2buçuk mu neydi🤦🏻♀️
Hafizeipek haceryasar ben de İzmir Şirinyer den 80 TL ye aldım Instagram da fiyatı 165 TL di toptancidan alıp Instagram da kâr koyup satıyorlar 😂