Irem34_52 TugSozTan devlette hep ayni doktora gidiyorum tahliller ve nstye para vermemek icin özelde doğum olcak insallah
Summerwine TugSozTan evet garip olmuş ysni bir de özel sonuçta.Mesela bir muyanede tansiyon yüksek çıkmıştı hemen müşade odasına alıp 1 saat yatırıp 4 kez ölçüm yaptılar .
Summerwine TugSozTan kesinlikle sorun hadi kilo neyse az çok görüntüden anlıyor doktor zayıf hamile mi kilolu mu ama diğer şeyler önemli
tgcebl TugSozTan bende özel hastaneye gidiyorum her seferinde kiloma tansiyonuma bakıyorlar , Nstye giriyorum her seferinde nst bitiminde tansiyon nabız ölçülüyor,doktora sonuç gösterdiğimde de kiloma bakıyor .çok memnunum
Brck0303 TugSozTan ben her gittiğimde idrar kan kilo herşeyi yaptırıyor bazen ben diyorum kan ve idrar tahlili vermeyeyim diye nazende herşeyi yapıyoruz normali bnce kilo takibi vs yapılması
TugSozTan Brck0303 valla ben anlamadım masraf olmasın diye mi istemiyor desem doğum paketimiz kapsıyor vallahi çözemedim
Brck0303 TugSozTan masraf olmasın ne alaka canım hadi bir şey olsa sorumluluk alıyor mu sen her gittiğinde şöyle kan tahlili idrar tahlili yaptırmak mıyım diye tansiyon mutlaka bakılmalı kilo takibini yapmalı sen hatırlat bakalım bı kere de ne diyeck Kaç dakika sürüyor doktorun yanına girip çıkman
butterfly4 @TugSozTan devlette de aynı şekilde bakılmadı yazmışsın, sadece acil girişten bakıldı yazmışsın, özellikle özele gidenler cevaplasın yazmamışsın o yüzden yazmış bulunduk affet
Duru- TugSozTan çok haklısınız merak etmekte bende bu vesile ile kontrolde soracağım söylediğiniz gibi 5 dk bile değil
haticenurrr TugSozTan benim doktorum odaya girer girmez önce kilo ve tansiyona baktırıyor bencede takibi yapılması gerekiyor özellikle tansiyon önemli gebelikte
Brck0303 TugSozTan çok az bence ya doktorunu değiştir yada her gittiğinde hatırlat bebgin sağlığı için de senin sağlığın için de önemli şeyleri yapmıyor
Dmrbs18 TugSozTan ben hem kliniğe hem de normal özele gidiyorum iki doktor takipliyim . Klinikteki her gittiğimde kilo ve tansiyon takibi yapıyor . Ama normal ozeldeki sadece kiloya bakıyo . Ondan önce başka doktor takipliydim o hiç ne kilo ne tansiyon hiç bir şeye bakmıyodu bazı nedenlerden dolayı değiştirmiştim doktorumu
Mdf17 TugSozTan TugSozTan Gebelerde tansiyon 20. Haftadan sonra ölçülmeye başlanır, çünkü preklemsiden kaynaklanan yüksek tansiyon bu haftadan itibaren görülmeye başlar. Bende özele gidiyorum kilo takibi benim hastane de yapılmıyor. Bu arada ebeyim ayrıca.