TugSozTan nur34_ nasılsın vs diyor ama ne tansiyon ne kilo takibi yapılmadı. Belki 10 kilo aldım sağlıklı değil ki. Sadece ultrasondan bakıyoruz tamam ilgileniyor ediyor ama şu rutin neden yapılmıyor anlamıyorum. Detaylı için eşine ve hastane içindeki doktora yönlendirdi ama dediğim gibi biraz baştan savma gibi geliyor bana sonra diyorum ki acaba hamilelik duygusallığı ile ben mi çok beklentiye giriyorum
nur34_ TugSozTan yok kuzum duygusalliktan degil bu kiloyu gectim ozellikle tansiyon takibi yapmali degistir sende ne kafa yoruyosn ki parani bosuna verme bnce
yanlisanlamaama TugSozTan her gittiğimde tansiyonum ölçülüyor önce bir şikayetim var mı diye soruluyor sonra doktor bu haftalarda yaşayabileceklerimi anlatıyor kiloma bakıyor not ediyor hepsini bir yarım saat böyle konuşarak geçiyor sonrasında ultrasonla kontrol yapıyor o da 10dk kadar sürüyor görebildiği herşeyi gösterip anlatıyor her seferinde görüntü veriyor sonra tekrar ultrason üzerine konuşuyoruz yani her gittiğimizde 1 saate yakın ilgileniyor sağolsun ama benim doktorumun kendi muayenehanesi var gerçi çok yoğunda olsa asla oldu bittiye getirmiyor sağolsun. Devleti anlayabilirim de özellerin böyle davranması çok saçma neticede para veriyorsunuz istediğiniz ilgi değil olması gereken şeyler
TugSozTan yanlisanlamaama ultrason vs onlar ile ilgili bir şikayetim yok ben sadece neden bu kadar basit rutin işlem yapılmıyor onu anlamadım
Aynenkanka TugSozTan benim her muayenemde kilo tansiyon ölçümüm yapılıyor bence ölçülmeli takibinizi yapan doktor bilmeli
TugSozTan Bademmm yok vallahi asla bakılmadı 😂 bri kere Zeynep kamil acile gittim orda baktılar. 18 haftalık olduk. Kötü hissettiğim için değil sadece bu kadar basit bir rutin neden yapılmıyor onu anlamıyorum gidince sorucam
TugSozTan piiremsesinannesiii ya evet işte orasında var bunu ben söyleyeceksem ne anladım ben bu işten. Evet gidince sorucam bakalım ne diyecek
piiremsesinannesiii TugSozTan sor sor baktın canını sıkıyor ilgisiz değiştirme şansın varsa değiştir doktorunu sal boşver hangisi sana iyi geliyorsa onda devam et
TugSozTan piiremsesinannesiii evet evet hastane değiştirmek istemiyorum doğum paketi aldık em kötü doktor değiştiricem.
TugSozTan Bebeginehasret yok asla öyle bir şey demedi. Hiç tansiyonuma bakılmadı. Bu arada kötü hissettiğim için değil burda verilen cevaplara istinaden herkese rutin yapılıyormuş. Ama söylediğimiz çok mantıklı. Bir iki gün öncesinden kan verip sonuç göstermek.
Bebeginehasret TugSozTan aynen aynen ben hep oyle yaptm ama tabiki insan arti bi ilgi bekliyor her gittigimde bebegn hareketlerini ben halimi hatrimi sorar ilaclarn bittimu neler var yok der
egesmommy TugSozTan benim özeldeki doktorum kiloma bakıyor ama tansiyona bakmadı hiç sağlık ocağında kiloda tansiyonda bakılıyor özelde kan idrar tahlillerime göre vitaminlerim demirim düzenli olarak bakılıyor zaten kan idrarı sağlık ocağında verdiğim için aile hekimimde bakıyor özelde kilo takibi yapmaması bi tuhaf geldi
FN2022 Bende özel takipliyim her randevuda önce şikayetlerimi soruyo bilgilendirme yapıyor doktorum daha sonrada tansiyon kilo bakılıyor öyle ultrasona geçiliyor
piiremsesinannesiii TugSozTan anaa bi de paket almışsın terbiyesiz devamlı hastasının özellikle ilgilenmesi lazım aman düş üstüne susma sessiz kalma ilgilensinler
Sertapyaman Merhabalar , bende gebeliğimin en başından beri özel hastaneye gidiyorum . Kilo ve diğer tahlil takiplerim düzenli olarak yapılıyor. Enfeksiyon var ise idrar ve kültür yaptırman lazım atlamaması lazım doktorunuzun
TugSozTan Sertapyaman şöyle geçen kokulu akıntım vardı doktora mesaj attım fitil adı verdi ne tahlil istedi ne gel bakalım dedi. Bana garip geldi. Sonra acile gittim orda üç tüp idrar aldılar sonuçlarını doktoruna göster dediler gösterdim evet enfeksiyon var dedi 🤷🏾♀️
egesmommy TugSozTan yukarda biri yazmış benimde her ultrasondan önce şikayetlerimi sorup ona görede ilaç ya da tavsiye veriyor senin doktorunda bi tuhaflık var değiştir bence 🤷🏻♀️
Ulkgvn Ben özel hastaneye gidiyorum gebeliğimi 6. Haftada öğrendim ve her ay gittiğimde tansiyonada kiloyada bakıyor bence doktorunuzu değiştirmenizde fayda var kilo takibini yapmak zorunda sizi bilgilendirmek için fazla kilo almanız durumunda doğumunuz zorlu gecebilir
TugSozTan egesmommy son bir kere daha görüşüp sorucam tatmin edici cevaplar almazsam doktor değiştiricem.