Mervebakan Kızlar 8+5 hamıleyım ama sureklı regl sancısı gibi giriyor çıkıyor sizdede oluyormu yaşayan varmı?
Hfdkmn Mervebakan bizde 8+5iz cnm banada oluyor ara ara gecen hafta daha yogundu rahim agrisi gibi bu hafta regl benzeri bel agrisida geliyor ara ara rahim büyüyor normalmis doktora sormustum asiri sekilde degilse normal dedi
Mervebakan Evet ya çalışmıyorum evdeyım bide çalışsam nasıl olurdum bilmiyorum aksama kadar kafam kalkmıyor yatıyorum ve bulantısı agrısı halsızlıgı cok agır geçiyor 🙈 ama bunada şükür diyelim 😌
AnnesiyimM53 Mervebakan boyutlarımız aynı ilk bebeğim de kromozom bozukluğu var ve bu haftalarda bile geriden geliyordu bebeğim o yüzden sordum küçükte olsa sağlıklıdır diye bir ümidim var 😌
QBuse1123 Mervebakan bende 8+2 canım bulantilarjm çok fazla ve ağrılarım oluyor baya baya normal dedj bulantı için de ilaç verdi .
Mervebakan QBuse1123 benımde cok fazla agrım oluyor bide lekelenme var diyorum her hamıle böyle zormu geçiriyor
Kurabiye93 Mervebakan bendede okuyor cok normal kadın dogumcum cok dayanamazsan prol alabilirsin dedi bır kac hafta ıcınde geçicek rahimin büyümesine bağlı oluşuyor ağrılar