Hhhsssaaa 12.hafta da doktor erkek dedi arkadaşlar çıkıntı gördük hatta net gördük ama sizce değişir mi yaa doktor yine de heveslenip duyurma dedi kii bende zaten nazardan bir kaç ay söylemek istemiyorum kızda olsa erkekte olsa söylemicem zaten . Ama ne bilim alışveriş manyağı olaraktan çok maddi durumumuz da müsait olmadığından yavaş yavaş küçük küçük şeyleri almak istiyorum açıkcası . Ama tereddütteyim 16.haftayı beklicez her halükarda😊
Ezgiaa Hhhsssaaa 12. Hafta erken değil mi cinsiyet için? İlla da alışveriş yapacaksanız ortak renkler alın bence beyaz sarı yeşil gibi.
denizefe Hhhsssaaa 12de erkek dedı 16da erkek dedı 20oldk detaylıyı beklıyrm gene erkek derse alısverıse baslıcam ılk oglmdada aynısını yapmstmbır anda alınca ck yuklu oluyor ne yazık kı aydan aya al azar azar en guzelı
Hilalakcay3401 Hhhsssaaa bana 12. Haftada erkek dendı 16. Haftada kız dendı renklı ultrasondada kız oldugu kesınlestı bekle derım ☺️
Haribo Hhhsssaaa bana da 12. Haftada erkek dedi ve sonuç değişmedi. Sen yine de bir süre bekle. Cok yakınımda erkek denilip 6. Ayda kiz oldugu anlaşılan bir bebek vaar.
Hhhsssaaa Ezgiaa ya 16.haftayı beklicem zaten çok acele etmicem ama merak işte acaba değişir mi değişmez mi bilemedim . Erkek erken belli olur diyorlar🤷🏼♀️
Hhhsssaaa istkizannesi hayır iyice okursanız anlarsınız . Kızda olsa erkekte olsa söylemicem zaten diye belirttim cinsiyet ayrımcılığı kesinlikle yapan biri değilim lütfen o yanlış anlaşılmasın en çok üzülüceğim konulardan biri olur😒
Hhhsssaaa denizefe evet bende o yüzden netleşmesini bekliyorum maddi olarakta sıkışık olduğumuz için😊
istkizannesi Hhhsssaaa yanlış anlamayın nolur. Benim öz ablam bunu yapıyo ve hiç haz etmiyorum da bi an tutamadım kendimi. İnşallah en hayırlısını versin Rabbim hepimize. Kızmış erkekmiş hiçbir önemi yok bence de.
Ayan__ Kizlar bende 13 haftalikda kiz dediler 18 haftalikda bakan kimi erkek dedi sonra doktor dedi sonda netlesdiricem ayagini yumdu sonra baka bilmedik.😐😐bele qaldiq indi ne sizce???
marven Hhhsssaaa ben 15 te iki doktordan kiz oldugunu ogrendim ama alisveris icinn detayliyi bekle dediler suan 21 haftaligiz cuma gunu detayli ultrasona giricem yani bekliyosunuz ama yine bekliyosunuz 😀
Hhhsssaaa istkizannesi kesinlikle öyle estfrullah kusuru yok😊 benim bir kürtajım oldu çok canım yandı o yüzden hiç fark etmez her zaman hayırlısını, sağlıklısını diledim rabbimden😍
Hhhsssaaa istkizannesi 8.hafta da kürtaj olmuştum canım gelişmemişti bebek ve kalp atışı yoktu malesef şükür ki rabbim yine tattırdı
istkizannesi Hhhsssaaa her şey vaktini bekliyor işte canım. Rabbim vaktini şimdi tayin etmiş. İnşallah sağlıkla al kucağına