Minik_annee 1996snl devlette önce normal kadın doğum bölümüne gozukuyirsunuz sizi orasi perinatolojiye yönlendiriyor 🙏yani doktor seçip gidemiyorsunuz ne denk gelirse bildiğim kadarıyla
1996snl Minik_annee yönlendirmesi iyi ya en azından sıra bekleme dersin olma MHRS de sıra alana kadar bi ay geçer
Minik_annee 1996snl yönlendirir ama inşallah randevu bulabilirsiniz çünkü aşırı doluluk varmış galiba hakkınızda hayırlısı olsun 🙏
Melez4453 Süleymaniye kadın doğum hastahanesi Dr doruk Cevdi katlan İkinci gebeliğimi takip ediyor Geçen doğumu da yaptırdı Sezeryan Bunda da kısmetse ondayım
Tugbakose-24 Bn kadın doguma gttım bana perınatolojı bölümü açtı ama randevu bulamazsın cok dolu oluyor dedı. Gercektende bulamadm. Bulduklarımda da hep riskli gebelere bakılır detaylı ultrason yapılmaz yazıyordu. Sızınkı riskli gebelıkmı
1996snl Tugbakose-24 ben İstanbul’da medipole gidiyorum aslında şuan memlekete geldim küçük bi şehir hastane de de randevu alabiliyorum tanıdıktan dolayı buradayken yaptırdım olmaz sa içime sinmezse İstanbul’da özele giderim İstanbul’da bulamayacak gibiyim randevu gerçekten