ecem11 dün geceden beri adet sancısı gibi ağrım var ara ara ancak 10 dakikadır aşırı hareket hissediyorum bebeğimde ve çok acı verici şekilde. Bu kadar hareketi normal değil gibi acile gitmeli miyim sizce?
ParildayanYildiz ecem11 bende burda bekliyim dün benim kızım da aşırı hareketliydi ama dinlenince geçen ağrılarım oldu
gul_145 ecem11 bende 37 haftalık hamileyim sancı filan yok ama bebek hareketli hareketleri canımı yakıyor bazen
Eldgrn ecem11 bende de var 2 3 gündür çok haraketli adet sancısı da nerdeyse 5 6 gündür var yalancı sancılar galiba gelip gidiyor
ecem11 ParildayanYildiz yeri dar olduğu için az hereketli olması gerekirmiş normalde de değildi ama bilemedim ben de inşallh bir sıkıntı yoktur
ParildayanYildiz ecem11 inşallah yoktur canım vallahi en şiddetli bu zamanlarda hissediyorum bende Allahım korusun
Eldgrn ecem11 tekmelerden korkma canım doktorum o sancıların hani hafiften şiddetli hale düzenli bir şekilde yükselirse o zaman kork ama düzensiz bir şekilde gelirse ve şiddeti birçok bir az haline gelirse onlar yalancı sence dedi ama alçaktan yükseğe gidişatı olursa sancının o zaman mutlaka gel demişti ben de onu takibini yapıyorum sen de mutlaka onu takip et
b2023 ecem11 bendede aynısı oldu acile gittim baktılar bişey çıkmadı bence bi gidin dogum degilse bile idrarda enfeksiyon vs bi baksınlar
ecem11 b2023 enfeksiyon için geçen hafta tedavim bitti salı günü kontrolüm var onu beklemeyi düşünüyorum ama bilemedim de
Mysmrt ecem11 dün gece aynı postu açmıştım 36+2 yim dünden beri ne tekmeler durdu ne sancılar akşama kadar yine geçmezse gideceğim doktora
ecem11 Mysmrt ben bekleyeceğim ağrım artarsa gideyim diyorum eğer giderseniz beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim
SemaCaner Bende 37 haftalığım karnım taş gibi oluyor! Sertleşiyor… kramp giriyor, sancım oluyor kıpırdayamıyorum bile hareketler sert birde en son Nst de kalp atışları yüksek çıkmıştı böyle bişey yaşayan var mı?
Melez4453 Kozlar bende 37 haftalığım Bugün belim çok ağrıyor adet sancısı gibi Böyle adet sancım olsa ağrı kesici içerdim normalde Karnımda sertleşiyor bazen Bebek dolaşıyor, onun hareketleri ağrı veriyor da ona alıştım Bu adet ağırdı normal mi