Hacer_gns46 Kızlar 14+5 de koz denildi fakat çocuk yüzüstü yatıyordu sadece kordon görünüyordu.ama nasıl cinsiyet gördü anlamadım hayırlısı olsun böyle bi şey yaşayan varmı aramızda sonradan farklı cinsiyet olan
nur34_ Hacer_gns46 sana gore bna gore nasil anlaşılır diye dusunuyorz ama onlarin isi bu canm anliyablrler
artikbiranneyim Doktorum kız dedi sürekli, sonra başka bir doktor erkek dedi. 19. Haftada detaylı ultrasonda bacak arası tamamen görünüyordu ve kızımız oluyor 😊
Hacer_gns46 artikbiranneyim bnm bi kuzum var oğlum vefat etti bnde oğlum olmasını tekrardan onun ismini verip acımı hafifletmek istiyorum ama rabbim neyi uygun görürse artık elhamdülillah
artikbiranneyim Hacer_gns46 ben de oğlum olmasını istiyordum ve tüm belirtilerim erkek gibiydi. İlk öğrendiğimde çok şaşırdım ama sonra yavaş yavaş kabullendim, şimdi içim sıcacık oluyor düşününce. Rabbim içimize o sıcaklığı veriyor çok şükür, evlat gibisi var mı 💖
Hacer_gns46 artikbiranneyim yeterki rabbim acısını yaşatmasın çok zor o acının tarifi yok insanoğlu işte bi nebze de olsun umut ediyoruz 🤲🤲😔