EmineDefneGokce Kızlaaar sabah 6 gibi adet sancısı gibi sancı girdi. Akşama kadar devam ediyor ama dakikalı falan değil . Sanki adet olmuşsun da gün boyu ağrısı hafif devam ediyor o şekil. İlk kızımda böyle olmamıştı dakikalı gelirdi. Sizce doğum belirtisi mi🥹
FatmaAselinAnnesi_60 EmineDefneGokce bncede doğum belirtisi canım zamanın gelmiş Allah kucağına almayı nasip etsin
Aslihanfs EmineDefneGokce aa bu benım ilk oğlumda yaşadıgım şeyy Sabah ağrıyla uyandım ne gitti ne hafifledi sürekli devam etti ve akşama doğru ağrı ciddi derecede artmıştı hastaneye gittim gecesine doğurdum sizde bi muayene olun bence
Kubrak2016 EmineDefneGokce hala devammı ediyoorr🤷🏼♀️ benimde var gibi doğurmak istiyorum artıııkkk😂🤦🏼♀️
Ledeyna21 EmineDefneGokce ilerleyen zamanlarda artarak sıkılaşarak devam eder sancılarınız yeni başlamış
Ys35 İlk doğumumda sabahtan başladı böyle ilk nişan geldi sonra düzensiz düzensiz 8-15-7 dk da bir sancı girdi gecesine doğurdum ama son zamanlarda artmıştı sıklığı
EmineDefneGokce Ys35 benimde ilkinde adet sancısıyla nişan gelmişti sabahtan beri nişan gelcek diye bekliyorum bi gelmedi 🥹
Erva1234 EmineDefneGokce rahminizde baskı tuvalete çıkma isteği varmı heran suyunuz gelckms gibi oluyomu