Raziye_artrk Lütfen yazarmısınuz dr gidiyimmi dört aylık hamileyim yanma çok çok az var sık lavoboya gidiyorum bazen az yapıyorum kasık ve belimde hafif ağrı var doktorum magnezyum verdi ama enfeksiyon da olabilir mi yanma acı yok şimdilik
elanur-1125 Raziye_artrk bende öyle oluyordu baştan önlem almadığım için mantar enfeksiyonu oldu 9 ay burnumdan geldi diye bilirim bence gidin bol bol su için ve arada sirkeli su ile yıkanın bir çay bardağı sirkeyi yarım maşrapa suya katın ve haftada 3 gün yıkanın
Mommyy0708 Raziye_artrk enfeksiyon olabilir ve ilerleyebilir antibiyotik içmek zorunda kalabilirsin. Günde 3 litre su iç birkaç güne kendi kendine geçer
carmellawaldorf Raziye_artrk en ufak bir şüpheniz varsa bile ihmal etmeyin, lütfen gidip bi idrar testi, kültürü verin. Bazen çok sinsice ilerleyip birden ağırlaşabiliyor enfeksiyon
[silindi] Sık lavaboya gitmen hamilelikte normal zaten kasık ağrılarında normal koku kaşıntın koyu renkli akıntın varsa enfeksiyon olabilir
aysaysays elanur-1125 doğum yaptınız mı? Benimde 2 defa antibiyotik kullandım şaşe ilaç kullandım geçmedi 🥺
TugSozTan Kokulu akıntı. Bende onun dışında hiçbir belirti yok. Eğer sarı yeşil korkulu ya da kesik süt gibiyse idrarınız kokuyor ya da içinde yüzen beyaz bir şeyler görüyorsanız o enfeksiyondur.
elanur-1125 aysaysays vallah 40 hafta olduk iste en son vajinal fitil kullandım onun üstüne temizlendim zaten o zaman da 38 haftalikdik enfeksiyindan yana 2 haftadır rahatım ben antibiyotik kullandım erki etmedi defalarca kullandım hemde
1asel-duru İlk belirti zaten yanma oluyo bende de vardı acile gittim enfeksiyon çıktı tek kullanımlık ilaç verdi sık sık WC gidiyodum kaşık ağrısı oluyor ilerlemeden doktora danışın enfeksiyon bebeğe de zararli
Minmini Ben doktoruma idrarımın koktuğunu fark ettim dediğimde direk manurol şase verdi, ara ara da yanmam oluyordu. Sizin de enfeksiyonunuz olabilir. Doktorunuza danışın bence . Geçmiş olsun.